Kizlar akil veein

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Murat.Cennet.Dawud tarafından oluşturulan Kizlar akil veein başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 572 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar akil veein
Konbuyu başlatan Murat.Cennet.Dawud
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe ❤️

Murat.Cennet.Dawud

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar babamin telefonini aldy kullanmak icin ses kayidi kalmis silinmen babam annemi aldatyormus bide 26yasli bi kiz ile cok sinirlendim agladim ablamda agladi .Inansaniz oo kizin konusmali valla hayatimda ilk defa hic konusmadim kocama .babam cok sert adam sinirli oo kizla konussa resmen sut dokmus kedi gibi olyor. Babam zengin birisi ya parasy icinmi yapyor bilmiyorum lutfen akil verin nasil aralarini bozarim

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar babamin telefonini aldy kullanmak icin ses kayidi kalmis silinmen babam annemi aldatyormus bide 26yasli bi kiz ile cok sinirlendim agladim ablamda agladi .Inansaniz oo kizin konusmali valla hayatimda ilk defa hic konusmadim kocama .babam cok sert adam sinirli oo kizla konussa resmen sut dokmus kedi gibi olyor. Babam zengin birisi ya parasy icinmi yapyor bilmiyorum lutfen akil verin nasil aralarini bozarim
Canım para içindir çünkü benim babamda o şekil ama benim annem vefat etti başka biriyle evlendi o kadını 30 yaşında biriyle aldattı biz ne desek ne yapsakta babamı vazgeciremedik. Aynı babam sinirli yeterki bisey konuşalım bağırıp çağırıyor. Allahim annenin yardımcısı olsun canım ama annenize söylemek daha iyi. Sonu kötü olsada kandirilmaktan öğrenmesi daha iyi

A

Ayshe ❤️

Guest
Çok üzüldüm 😔 bir kadının ki koskoca kızları olan bir kadın demek ki baya zamandır süren bir evlilik ve aldatılması çok ağır ama bence babanıza açık açık konuşun yada abiniz falan var mı hep beraber toplanıp konuşun ama ben bir kadın olarak annenin daha fazla kandırılmasını istemem gerçeği bilmeli bence ve o ses kaydını kendinize atın sizde de olsun ne olur ne olmaz 🤦😣 Babanızla açıkça konuşun şuan suçlu bağırmaya asabiyet yapmaya hakkı yok bu konuyu bitir kızın yaşındaki biriyle senin ne işin olur deyin bilemiyorum ki çok kötü bir durum 🤷 Allah'ım annene yardım etsin çok ağır bir durum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bi evladın görmemesi bilmemesi gereken herşeyi görmüşsün yazık günah ya annene mi üzülesin en güvendiğin erkeğin bunu yapmasına mı çok zor cnm Allah yardımcın olsun

Murat.Cennet.Dawud

Kayıtlı Üye
rank
32 Yillik evliligi var valla en guvendigim insadi artik kime guvenceksin bu hayatda Babama hastayim die ilac getirtmis telefon istemis babam 57 yasinda oo kiz 26 yasinda bide erkek kardesimin sinf arkadasy ayni koyden. Annem biraz fark etmis cok zamanini teledonda geciryor araban icinde diyor bi keresinde erkwk kardesime soyledik.babam anneme bagirmis kizlarin iyiligi bilmiyor benim hakkimda kotu konusyor demis

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Seni okadar iyi anlıyorum ki benim annem rahmetli oldu 2ay sonra babamı kız kardeşler i evlendirmeye çalıştı yazıklar olsun annem 40 sene senin kahrını çekti evlenirsen asla seninle görüşmem dedim babam da öyle dışarıda bi kibar anneme hep zulüm yapardi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

32 Yillik evliligi var valla en guvendigim insadi artik kime guvenceksin bu hayatda Babama hastayim die ilac getirtmis telefon istemis babam 57 yasinda oo kiz 26 yasinda bide erkek kardesimin sinf arkadasy ayni koyden. Annem biraz fark etmis cok zamanini teledonda geciryor araban icinde diyor bi keresinde erkwk kardesime soyledik.babam anneme bagirmis kizlarin iyiligi bilmiyor benim hakkimda kotu konusyor demis
Canim eğer kızı taniyorsan ailesini falan biliyorsan bence ailesiyle konuş sirfinti ya bak babası yaşında adamla Allah indan bulsun inşallah

Canim eğer kızı taniyorsan ailesini falan biliyorsan bence ailesiyle konuş sirfinti ya bak babası yaşında adamla Allah indan bulsun inşallah

A

Ayshe ❤️

Guest
Seni okadar iyi anlıyorum ki benim annem rahmetli oldu 2ay sonra babamı kız kardeşler i evlendirmeye çalıştı yazıklar olsun annem 40 sene senin kahrını çekti evlenirsen asla seninle görüşmem dedim babam da öyle dışarıda bi kibar anneme hep zulüm yapardi

Bencede eğer tanıyorlarsa kızın ailesi ile konuşulsun ki kızlarına sahip çıksınlar babası yaşındaki adamdan uzak dursun ya töbe töbe insan sinir hastası olur ya baba zaten ona neler denir de işte baba(!) 40'ından sonra azanı teneşir paklar da işte kendisini bu yaştan sonra düşürdüğü duruma bak ya Allah'ım sabır

Tüm sayfalar yüklendi.