Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim geçmiş olsun benim kızımda oyleydi zeytin yağına sarimsakrendeledim birkaç gun ayağının altına ayağına masaj yapar gibi sürdüm hemen kesti ama büyüklerde etki ediyorum bilmem istersen bidene
Gecmis olsun canm bende kızım da öyleydik yatmadan önce birer cay kaşığı zeytinyağı içip yattık bi kac akşam ondan sonra iyi olduk bisi kalmadi şükür. Babaannem önerdi sağolsun oyle yaptık gecti ikimizde de bizde ölüyor boguluyorduk canm gecmis olsun dikkat et kendine
Gecmis olsun canm bende kızım da öyleydik yatmadan önce birer cay kaşığı zeytinyağı içip yattık bi kac akşam ondan sonra iyi olduk bisi kalmadi şükür. Babaannem önerdi sağolsun oyle yaptık gecti ikimizde de bizde ölüyor boguluyorduk canm gecmis olsun dikkat et kendine
6 haftalık hamileyim bir haftadır bogazlarimi usutmusum öksürükten boğuluyorum yapmadığım kullanmadığım bitki çayı şifalı gıda hiç birşey kalmadı ne yapmalıyım nolur bileniniz varmı korona değilim yeni atlattım arasındaki farkı biliyorum oksururken ciğerlerim aciyo doktor diğerlerinde bişi yok diyor varmı aranızda böyle bir durum yaşayan
50 gr damla sakızı damla sakızlarının üzerini geçecek kadar 4 5 parkam has zeytin yağı dama sakızları dövülecek bunu babah akşam yemek kasığı le yyeceksn