Kizlar Allah'ın aşkına bı care

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asdhvfhb tarafından oluşturulan Kizlar Allah'ın aşkına bı care başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,370 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar Allah'ın aşkına bı care
Konbuyu başlatan Asdhvfhb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asdhvfhb

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Canim geçmiş olsun benim kızımda oyleydi zeytin yağına sarimsakrendeledim birkaç gun ayağının altına ayağına masaj yapar gibi sürdüm hemen kesti ama büyüklerde etki ediyorum bilmem istersen bidene

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Nane limon pekmez ılıt iç
Çok içtim çok ama yine de çok sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecmis olsun canm bende kızım da öyleydik yatmadan önce birer cay kaşığı zeytinyağı içip yattık bi kac akşam ondan sonra iyi olduk bisi kalmadi şükür. Babaannem önerdi sağolsun oyle yaptık gecti ikimizde de bizde ölüyor boguluyorduk canm gecmis olsun dikkat et kendine
Deniyem canım onu bak çok teşekkür ederim çok sagol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecmis olsun canm bende kızım da öyleydik yatmadan önce birer cay kaşığı zeytinyağı içip yattık bi kac akşam ondan sonra iyi olduk bisi kalmadi şükür. Babaannem önerdi sağolsun oyle yaptık gecti ikimizde de bizde ölüyor boguluyorduk canm gecmis olsun dikkat et kendine
Deniyem canım onu bak çok teşekkür ederim8
Çok sağolun hepinizden Allah razı olsun hepsini deniyecegim mutlaka inşallah şifa olur çok teşekkür ederim

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Korona gecirdikden sonra öksürük kalıyor malesef ben 4 ay oksurdum. İlaç vermesi lazım doktorun göğüs hastaliklarina git
6 haftalık hamileyim bir haftadır bogazlarimi usutmusum öksürükten boğuluyorum yapmadığım kullanmadığım bitki çayı şifalı gıda hiç birşey kalmadı ne yapmalıyım nolur bileniniz varmı korona değilim yeni atlattım arasındaki farkı biliyorum oksururken ciğerlerim aciyo doktor diğerlerinde bişi yok diyor varmı aranızda böyle bir durum yaşayan

Enesin annesi

Kayıtlı Üye
rank
50 gr damla sakızı damla sakızlarının üzerini geçecek kadar 4 5 parkam has zeytin yağı dama sakızları dövülecek bunu babah akşam yemek kasığı le yyeceksn

Tüm sayfalar yüklendi.