Sorum var Kızlar aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Kızlar aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,549 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
tam olarak ne zmn ben görmedim sanırım , aslında sürekli oluyor, ve bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı,🤦🤦🏻‍♀️
Bende göremedim yani denk gelmedim ama saçma ya kadın hesabı açıp yazıyor vs sonra sorun da olabilir güzel bir şey değil kimisi burada çok özelini paylaşıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bende göremedim yani denk gelmedim ama saçma ya kadın hesabı açıp yazıyor vs sonra sorun da olabilir güzel bir şey değil kimisi burada çok özelini paylaşıyor
Mayası bozulmuş insanların anam ne yapacan , ne kadar meraklılar kadınların özeline, dur bişey olsun da kadınlari küçük düşürelim kıralım üzelim dalga geçelim falan filan , ama farkında değiller ki onlar böyle davrandıkça kaybediyorlar ve bizim midemizi daha da bulandırıyor lar 😒 eskiden ne güzeldi bu uygulama o kadar güzel temiz güvenilirdi ki insan uygulamadan çıkmak istemiyor du, ama şimdi suyunu çıkardılar resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olabilir kuzum

Ne zaman girdi
Aynn , ama gerçekten hamile annelerimin görmemesine çok sevindim çok çok kötü şeyler yazmıştı

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Mayası bozulmuş insanların anam ne yapacan , ne kadar meraklılar kadınların özeline, dur bişey olsun da kadınlari küçük düşürelim kıralım üzelim dalga geçelim falan filan , ama farkında değiller ki onlar böyle davrandıkça kaybediyorlar ve bizim midemizi daha da bulandırıyor lar 😒 eskiden ne güzeldi bu uygulama o kadar güzel temiz güvenilirdi ki insan uygulamadan çıkmak istemiyor du, ama şimdi suyunu çıkardılar resmen

Aynn , ama gerçekten hamile annelerimin görmemesine çok sevindim çok çok kötü şeyler yazmıştı
Terbiyesizlik kimse artık aynen ya artık neyin tadı kaldı ki ama hoş bir şey değil gerçekten ya saçmalık kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Terbiyesizlik kimse artık aynen ya artık neyin tadı kaldı ki ama hoş bir şey değil gerçekten ya saçmalık kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok
Aynn canım, rabbim herşeyden önce akıl fikir düşünme yeteneği versin , bide en önemlisi vicdan vicdani olan insanlar başkalarının üzülmesine izin vermez

Tüm sayfalar yüklendi.