Kızlar aşı olmalımıyım korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sha tarafından oluşturulan Kızlar aşı olmalımıyım korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,903 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar aşı olmalımıyım korkuyorum
Konbuyu başlatan Sha
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar agır bır gırıp attalıtyorum kovıttende korkuyorum 4 aylık gebeyım karar benım bır yanım aşı olma bır yanım ol dıyor artık korkmaya başladım takıp ettıgım dr paylaşım yapmış daha çok korktum sizce
Tatlım eşim sağlık bakanlığına varınca görüştü doktorum da olmamı tavsiye etti 2 doz biontek yaptırdım allahtan yaptırmışım oğlum okuldan korona kaptı testi pozitif çıktı çocuk 2 gün ateşlenince başında bekledim banada bulaştı testim pozitif çıktı ama şükür aşılı olduğum için ne ateş ne ağrılarım oldu hafif baş ağrısı ile atlattım 6 gün oldu karantinadayız iyice araştır aklına yatan neyse onu yap ama ben zararını değil faydasını gördüm aşının

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım eşim sağlık bakanlığına varınca görüştü doktorum da olmamı tavsiye etti 2 doz biontek yaptırdım allahtan yaptırmışım oğlum okuldan korona kaptı testi pozitif çıktı çocuk 2 gün ateşlenince başında bekledim banada bulaştı testim pozitif çıktı ama şükür aşılı olduğum için ne ateş ne ağrılarım oldu hafif baş ağrısı ile atlattım 6 gün oldu karantinadayız iyice araştır aklına yatan neyse onu yap ama ben zararını değil faydasını gördüm aşının
Geçmiş olsun cnm çok saol

Esra Temel

Kayıtlı Üye
rank
Ben biontech oldum covit olmayacagimizin garantisi yok
Ama aşı seni korumuyor, yine de olabilirsin(Allah korusunda). Covid olunca verilen hapların hiççççbirrr ise yaramadığı açıklandı. Yarın çıkıp diyecekler ki aşı da hiçbir ise yaramıyor keşke olmasaydınız. Bazı devletlerin insanları devlete dava açmaya başlamış, hamile iken aşı olmaktan bahsediyorsunuz siz 🤦🏻‍♀️

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar agır bır gırıp attalıtyorum kovıttende korkuyorum 4 aylık gebeyım karar benım bır yanım aşı olma bır yanım ol dıyor artık korkmaya başladım takıp ettıgım dr paylaşım yapmış daha çok korktum sizce
Bende senin gibi çok korkuyordum canım çok kararsizdim doktorumun önerisiyle iki doz biontec oldum ilkini 34 ikinciyi 39 haftalikken oldum şükür dün doğum yaptım bebegimde bende gayet iyiyiz karar senin💓

• Beğen
Tepkiler: Sha

...

Moderator
Mod
rank
Canım ben yaptırmadım.31 haftalığız

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım ben de oldum iki doz çok şükür iyiyim . Karnımdaki bebeği düşünüyorum ama bana muhtac daha iki çocuğum daha var o yüzden ölmektensr vuruldum hiç yan etki olmadı gayet iyiyim bebekte sağlıklı ben 11. Hafta da oldum ilk aşıyı 3 hafta sonra da ikinciyi

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Ben olamiycam kötü sonuçlar görüyoruz sonuçta sen kendin bilirsin canım

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende 4 aylığım inan daha hiç aşı olmadım

Tüm sayfalar yüklendi.