Kızlar bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,020 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız?
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sabahtan beri bir numara var arıyor sürekli ve açıyorum cevap vermiyor yarım saatte bir arıyor açıyorum cevap yok engelledim ama hala bakıyorum yarım saatte bir aramaya devam etmiş 🙄 anlamadım ki arıyor niye konuşmuyor. Dönüp aramaya da korktum ne olur ne olmaz diye. Ne yapsam sizce ilk defa başıma geldi yada artık kaldı mı telefon sapıklığı yada dolandırıcılık olabilir mi diye korktum iyice paranoyak oldum 😟🧐🤔

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Sabahtan beri bir numara var arıyor sürekli ve açıyorum cevap vermiyor yarım saatte bir arıyor açıyorum cevap yok engelledim ama hala bakıyorum yarım saatte bir aramaya devam etmiş 🙄 anlamadım ki arıyor niye konuşmuyor. Dönüp aramaya da korktum ne olur ne olmaz diye. Ne yapsam sizce ilk defa başıma geldi yada artık kaldı mı telefon sapıklığı yada dolandırıcılık olabilir mi diye korktum iyice paranoyak oldum 😟🧐🤔
Hiç açma bence At engeli gitsin

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Sabahtan beri bir numara var arıyor sürekli ve açıyorum cevap vermiyor yarım saatte bir arıyor açıyorum cevap yok engelledim ama hala bakıyorum yarım saatte bir aramaya devam etmiş 🙄 anlamadım ki arıyor niye konuşmuyor. Dönüp aramaya da korktum ne olur ne olmaz diye. Ne yapsam sizce ilk defa başıma geldi yada artık kaldı mı telefon sapıklığı yada dolandırıcılık olabilir mi diye korktum iyice paranoyak oldum 😟

Dolandırıcı olabilir canım 0850 le başlıyorsa eğer dün benide aradılar açmadım sonra msj geldi sipariş vermisimde kargo gelmismis ben almamışım sözüm ona icra takibi başlatılacaktır diye ne sipariş var ortada ne kargo

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Dolandırıcı olabilir canım 0850 le başlıyorsa eğer dün benide aradılar açmadım sonra msj geldi sipariş vermisimde kargo gelmismis ben almamışım sözüm ona icra takibi başlatılacaktır diye ne sipariş var ortada ne kargo
Yok normal bir numara 0507'li cep numarası ama açınca hiç ses yok sanki böyle hani insanı beklemeye alırsın da sessizlik olur ya öyle bir durum oluyor. Ondan korktum bide hep yarım saatte bir arıyor yani beş dk üç dk 40 dk değil sürekli yarım saatte bir arıyor ondan korktum dolandırıcı olabilir mi diye 🙄 bu arada bu kargo mevzusunu gördüm bende baya baya dolandırıcılık arttı Allah'ım korusun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence de canın eşine söyle en iyisi hem senin için de rahat eder
Eşim çalışıyor şuan cevap vermedi bana dönsün direkt diyeceğim ona 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.