Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 18+5 haftalik hamileyim göğsümden süt geliyor ve bebeğimin çok aşağıda olduğunu hissediyorum başına böyle bir şey gelen var mı erkek bebek aşağıda olur derler ama bu kadar aşağıda olması normal mi?
Sütün gelmesi normal göğüs uçlarını sıkıp doğumu tetikleme. Bebeğinin aşağıda gelişmeside gayet normal gün geçtikçe yukarı da şişer
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Erkek bebek karnı genelde sivri olur kız ise yaygın canım bebek hareketi aşağı da da hissedilebilir eğer sorun ediyorsan doktiruna git danış için rahatlar cnm
3.Gebeligim 2 kızım var... Bu erkek ama kızlarda böyle şeyler olmamıştı süt yine gelmişti ilk gebeliğimde ama 36 haftaliktı 2.kizimda sütüm hiç yoktu...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Erkek bebek karnı genelde sivri olur kız ise yaygın canım bebek hareketi aşağı da da hissedilebilir eğer sorun ediyorsan doktiruna git danış için rahatlar cnm
3.Gebeligim 2 kızım var... Bu erkek ama kızlarda böyle şeyler olmamıştı süt yine gelmişti ilk gebeliğimde ama 36 haftaliktı 2.kizimda sütüm hiç yoktu...
Önce yukarıdaydı o yüzden biraz kafam karışık
Bayramdan sonra falan gitmeyi düşünüyorum doktora o zamana kadar 21 22 haftalik falan oluyor
Aynen öyle sen bilirsn kuzum hani üçüncü de gebelik bilirsin anlarsın bnde 34 oldum bir haftdn beri karnım inmeye başladı farkedilecek kadar indi epeyce ama bnmkinin zamanı sana çok erken ve bebek küçük erkek karnı annede daha değişik oluyor ondan olblr de cnm
Aynen öyle sen bilirsn kuzum hani üçüncü de gebelik bilirsin anlarsın bnde 34 oldum bir haftdn beri karnım inmeye başladı farkedilecek kadar indi epeyce ama bnmkinin zamanı sana çok erken ve bebek küçük erkek karnı annede daha değişik oluyor ondan olblr de cnm
Bayramdan sonra falan gitmeyi düşünüyorum doktora o zamana kadar 21 22 haftalik falan oluyor
Yok sıkmıyorum duşa girecegim zaman farkettim sütümün geldiğini.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr