Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç sorma canım bende kafayı yicem çalışıyor işteyken beni arıyor ne yemek Yaptin diye soruyor bana asıl kendisi kadın olsa evine gelir yemeği yapar yer bana sormaz resmen kaynanam nasıl biri biliyor musun hani derler ya insan yaşlandığı zaman cocuklasir kaynanam çocuk gibi resmen temizlik yapmasını bilmez yemek yapmasını hiç bilmez yol yordam bilmez çocuk gibi aynı bana akıl vermeye çalışıyor sinirlerim bozuldu ama Allah'a dua ediyorum bir gün benim de ayrı bir evim olucak inşallah ama bir kere daha eşimle tartisayim annemin evine gidicem ne olursa olsun
Diyecek tek söz o zaman senin kadınlığına laf edene kadat kendine baksın hem çalışıp hem evine gelip yemek yapan çok insan var kendine yemek uapamayack kadar kadın olamamış mı ?
Canm bende aynı evde oturyorum evlendigimden 3 ay sonra hamile kaldım hemen ayırdım yememi icmemi en iyisi ayırmak dedim ben herşeyi yiyemiyorum hep midem bulaniyo diye ayırdım ve çokta rahat etdim valla benim kaynanam değilde kaynata biraz karisiyo onunda agzinin payını veriyorum artık dedim yeter yeterince sessiz kaldım daha çok olmaya başlayınca dedim bu böyle olmaz o bişey diyince ben iki şey diyyorum susuyo valla sana bişey soyleyimmi susunca daha çok üstüne gelir yavaş yavaş sende lafını şok cnm yapabilirsen yemenide ayır herkez isdedigini yapıp yesin çocukları bahane et ayır biran once bak çok rahat ediceksin sakın sesiz kalma
Diyecek tek söz o zaman senin kadınlığına laf edene kadat kendine baksın hem çalışıp hem evine gelip yemek yapan çok insan var kendine yemek uapamayack kadar kadın olamamış mı ?
Yok bebeğim hiç kendine laf söylettirirmi işe yaramazin teki bekar oglu var utulencek kıyafetleri oluyor bana getiriyor utule diye ben bilmiyorum diyor bebeğimi tek başıma yıkadım hep bazen kendi annem geldi kaynanam hiç yikamadi bebek bakmayı bilmiyorum diyor çocukları bile ona der biz kendi kendimize bence büyüdük der sen bize bakmadin der hiç çünkü ne bilim tuhaf bir kadın ya üzülmez kafasına bişey takmaz sürekli uyur
Aynen canım çocuk bakmayı bilmeyen bir insan bana akıl veriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok bebeğim hiç kendine laf söylettirirmi işe yaramazin teki bekar oglu var utulencek kıyafetleri oluyor bana getiriyor utule diye ben bilmiyorum diyor bebeğimi tek başıma yıkadım hep bazen kendi annem geldi kaynanam hiç yikamadi bebek bakmayı bilmiyorum diyor çocukları bile ona der biz kendi kendimize bence büyüdük der sen bize bakmadin der hiç çünkü ne bilim tuhaf bir kadın ya üzülmez kafasına bişey takmaz sürekli uyur
Kızlar kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz ama yeme içmemiz bir iki kızım var biri 2 yaşında diğeri 4 aylık kaynanam sürekli senin bebeğin zayıf niye hiç kilo almıyor fln diyor milletin çocuğu kilolu diyor kucağına alıyor diyor bebek hafif milletin bebeği ağır diyor çok moralimi bozdu bide ben bazen ev işlerine yetişemiyorum bebege baktığımdan bana diyor biraz kadın ol işini yap fln sesimi de cikartamadim diyor çocuklar uyuyunca sende kalk işini yap demiyor ki sende uyu yoruluyorsun ediyosun diye kendi kızları gelince uyusun etsin bana gelince böyle yapıyo esimlede kavga edince diyor alttan al babanın evine fln gitme gidersen gözümden düşersin diyor kafayı yicem resmen
Yemeginin bir olmasi guzel ama ayni sofrada olmamasi gerek. Ben olsam evimde yemegimi yaparim onlara yemegi ayirip evine indiririm ve kendi evimde cekirdek ailemle yemegimi yerim. Hem calistigi icin bir kusur bulamaz hem de sen de kendi cekirdek ailenle daha cok vakit gecirmis olursun. Ayrica cocuguna soylenen laflari kafana takmamalisin. Cunku cocugunu senden daha cok dusunecek kimse yoktur.
Aynen canım çocuk bakmayı bilmeyen bir insan bana akıl veriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Susma, sustukça daha çok ezilirsin. Sanane benim çocuğumdan ister kilo aldırırım ister aldırmam sen kendi çıkardığın çocuklardan sorumlusun de(Şahsen ben kaynanama dedim) Her insan gibi çocukların da bünyeleri farklıdır biri az yer tombiş olur biri çok yer hareketli zayıf olur. Ayrıca bebeklerde kilo sağlık değil ki hareketsiz pof bi çocukmu olacak
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr