Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 731 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
Kızlar kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz ama yeme içmemiz bir iki kızım var biri 2 yaşında diğeri 4 aylık kaynanam sürekli senin bebeğin zayıf niye hiç kilo almıyor fln diyor milletin çocuğu kilolu diyor kucağına alıyor diyor bebek hafif milletin bebeği ağır diyor çok moralimi bozdu bide ben bazen ev işlerine yetişemiyorum bebege baktığımdan bana diyor biraz kadın ol işini yap fln sesimi de cikartamadim diyor çocuklar uyuyunca sende kalk işini yap demiyor ki sende uyu yoruluyorsun ediyosun diye kendi kızları gelince uyusun etsin bana gelince böyle yapıyo esimlede kavga edince diyor alttan al babanın evine fln gitme gidersen gözümden düşersin diyor kafayı yicem resmen
Kaynanan böyle herşeye muhalefet okurken kocan ne yapıyor canım asıl iş onda bitiyor çünkü de

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım kaynana vicdan merhamet versin inşallah 🤲 @Azra melis
Amin inşallah canim benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaynanan böyle herşeye muhalefet okurken kocan ne yapıyor canım asıl iş onda bitiyor çünkü de
Kocam da kaynanamın lafına bakar şunu der hep herkesi anneme kurban ederim sen bile olsan der bana annesine asla laf ettirmez yani

Susma, sustukça daha çok ezilirsin. Sanane benim çocuğumdan ister kilo aldırırım ister aldırmam sen kendi çıkardığın çocuklardan sorumlusun de(Şahsen ben kaynanama dedim) Her insan gibi çocukların da bünyeleri farklıdır biri az yer tombiş olur biri çok yer hareketli zayıf olur. Ayrıca bebeklerde kilo sağlık değil ki hareketsiz pof bi çocukmu olacak
Ne güzel sen konuşabilmissin keşke ben de senin gibi konuşabilsem kaynanam çok sert bir insan beni gider herkese kötüler yalan yalnis şeyler söyler öyle bir insan çünkü

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Amin inşallah canim benim

Kocam da kaynanamın lafına bakar şunu der hep herkesi anneme kurban ederim sen bile olsan der bana annesine asla laf ettirmez yani

Ne güzel sen konuşabilmissin keşke ben de senin gibi konuşabilsem kaynanam çok sert bir insan beni gider herkese kötüler yalan yalnis şeyler söyler öyle bir insan çünkü
Arkandan söylemediğini nerden biliyorsun ki belkide yine kötülüyor seni

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.