Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar dün ruyami anlatmıştım sizlere sürekli dua okudum hep ama aklımdan çıkmıyordu hep aklımdaydı dün gecede rüyamda kızım uyuduğunu gördüm sonra uyanmıştı böyle mosmordu vücudu yüzü çok korkmuştum rüyamda eşim de acaba eve muskami koydular dedi
Kızlar dün ruyami anlatmıştım sizlere sürekli dua okudum hep ama aklımdan çıkmıyordu hep aklımdaydı dün gecede rüyamda kızım uyuduğunu gördüm sonra uyanmıştı böyle mosmordu vücudu yüzü çok korkmuştum rüyamda eşim de acaba eve muskami koydular dedi
Kaynanam evde yoktu canım arkadaşı gelmişti eve bende içeri aldım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım rüyada gördüm sadece ama rüyadan sonra afedersin lavaboya gidemez oldum tek başıma akşamları hareket edemez oldum garip hissediyorum akşam kendimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım rüyada gördüm sadece ama rüyadan sonra afedersin lavaboya gidemez oldum tek başıma akşamları hareket edemez oldum garip hissediyorum akşam kendimi
Tabiki dinimizde büyü var ama sadece rüyaları psikolojik korkuyu büyüye bağlamamak gerekiyor. Sen sürekli o rüyaları düşündüğün için de korkuyor olabilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.