Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 459 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melisaazraebru

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 ay önce diş ağrısı cektım agrısından aglıyodum artık yemek fln bile yiyemiyordum uyurken bıle agzım acık uyuyodum dişim birbirine değince ağrıyodu dişciye gittim muane etti apse oluşmuş dedi yirmilik dişim ilaç verdi kullandım ilaç kullandıktan sonra geçti ağrısı fakat bu günlerde tekrar dişim birbirine değince ağrıyor Dişciden de korkuyorum çok yirmilik diş çekimi sizce zor mu o kadar yorum okudum hep çok zor geçirenler var doktor da diş çekilmezsse surekli böyle apse yapar dedi çekilmesi lazım dedı sizler de yirmilik diş sorunu yasadınız mı neler yaptınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 1 ay önce diş ağrısı cektım agrısından aglıyodum artık yemek fln bile yiyemiyordum uyurken bıle agzım acık uyuyodum dişim birbirine değince ağrıyodu dişciye gittim muane etti apse oluşmuş dedi yirmilik dişim ilaç verdi kullandım ilaç kullandıktan sonra geçti ağrısı fakat bu günlerde tekrar dişim birbirine değince ağrıyor Dişciden de korkuyorum çok yirmilik diş çekimi sizce zor mu o kadar yorum okudum hep çok zor geçirenler var doktor da diş çekilmezsse surekli böyle apse yapar dedi çekilmesi lazım dedı sizler de yirmilik diş sorunu yasadınız mı neler yaptınız
Doktorun dediği gibi çektirmezsen sürekli ağrı yapar ama çektirirsen ağrıdan kurtulursun. Zorluğu doktora bağlı zaten morfin vuruyorlar korkma bende çektirdim biraz sıkı asılması gerekiyor ama kurtuluş resmen

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 14. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük limon kadar.
Beyin uyarıları ve yüz kaslarını kullanma başlar. ultrasonda emme hareketi çok rahat görülür. laguna denen tüyler oluşmaya başlar. Bu dönemde karında
büyümeniz olmasa gebe olduğunuzu bile hissetmeyebilirsiniz.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 10 cm ağırlıgı 45 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun dediği gibi çektirmezsen sürekli ağrı yapar ama çektirirsen ağrıdan kurtulursun. Zorluğu doktora bağlı zaten morfin vuruyorlar korkma bende çektirdim biraz sıkı asılması gerekiyor ama kurtuluş resmen
Çekildiği anı hısettın mı canım ben çok korkuyorum bırde panık atagım var napıcam bilmiyorum

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Kimi diş zorluyor ama aldırdıktan sonra bir derdin kalmıyor doktoruna görede değişiyor bir dr vardı beş dk çekmişti 20 lik dişimi başka bir doktor bir saat sürmüştü

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Çekildiği anı hısettın mı canım ben çok korkuyorum bırde panık atagım var napıcam
Kimi diş zorluyor ama aldırdıktan sonra bir derdin kalmıyor doktoruna görede değişiyor bir dr vardı beş dk çekmişti 20 lik dişimi başka bir doktor bir saat sürmüştü
Peki çekerken ağrı oluştumu çektikten sonrası ağrı falan yaşadınmı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çekildiği anı hısettın mı canım ben çok korkuyorum bırde panık atagım var napıcam bilmiyorum
Hayır doktor çekerken herhangi bir ağrı olmadı gülüm ama doktordan doktora göre değişiyor işte

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 14. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük limon kadar.
Beyin uyarıları ve yüz kaslarını kullanma başlar. ultrasonda emme hareketi çok rahat görülür. laguna denen tüyler oluşmaya başlar. Bu dönemde karında
büyümeniz olmasa gebe olduğunuzu bile hissetmeyebilirsiniz.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 10 cm ağırlıgı 45 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar