Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nefes

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar vajınamın girişinde et parçası var kasıntı koku da var aynı zamanda afedersiniz lavaboya gıdınce bile yanma oluyor sızce nedır bu internette polip fln dıyor ama anlayamadım kremlerle geçer mı

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar vajınamın girişinde et parçası var kasıntı koku da var aynı zamanda afedersiniz lavaboya gıdınce bile yanma oluyor sızce nedır bu internette polip fln dıyor ama anlayamadım kremlerle geçer mı
Sen mantar olmuşsun benimde öyleydi hamile kalmadan önce doktora gitmiştim aynı dediğin gibi kaşıntı koku vardı krem vermişti hem içe hem dışa kulanmıştım

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Peki canım et parçası gibi bişey varmıydı sende
Yok öyle bir şey yoktu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama seni şuan anlayabiliyorum gerçekten çok kötü her dk duşa giriyordum şıcak suyla hep duş alıyordum ve şampuan ile yıkanıyordum sonra doktora gidince söyleyince o daha da kudurtur mantarı demişti daha çok kaşıntı ve yanma yapar dedi temiz suyla sadece yıkaman gerek dedi ve aşırı sıcak suyla değil geç kalmadan doktora görün çünkü evde geçmiyor ben 8 aya yakın çekmiştim

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Yok öyle bir şey yoktu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama seni şuan anlayabiliyorum gerçekten çok kötü her dk duşa giriyordum şıcak suyla hep duş alıyordum ve şampuan ile yıkanıyordum sonra doktora gidince söyleyince o daha da kudurtur mantarı demişti daha çok kaşıntı ve yanma yapar dedi temiz suyla sadece yıkaman gerek dedi ve aşırı sıcak suyla değil geç kalmadan doktora görün çünkü evde geçmiyor ben 8 aya yakın çekmiştim
Gerçekten zor bır durum canım benım kaşıntı koku fln var ama et parçası da var oda asırı kaşıntı yapıyor ve acıyor anlamadım onun ne olduğunu da

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten zor bır durum canım benım kaşıntı koku fln var ama et parçası da var oda asırı kaşıntı yapıyor ve acıyor anlamadım onun ne olduğunu da
Biran önce doktora git canım
Ve Benim o zamanlar akıntı oluyordu ama böyle nasıl desem yoğurt donunca nasıl oluyor hani bozulunca öyle bir akıntı oluyordu böyle pıhtı pıhtı beyaz ve aşırı koku yapıyordu
Gebelik var mı peki

Tüm sayfalar yüklendi.