Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar vajınamın girişinde et parçası var kasıntı koku da var aynı zamanda afedersiniz lavaboya gıdınce bile yanma oluyor sızce nedır bu internette polip fln dıyor ama anlayamadım kremlerle geçer mı
Kızlar vajınamın girişinde et parçası var kasıntı koku da var aynı zamanda afedersiniz lavaboya gıdınce bile yanma oluyor sızce nedır bu internette polip fln dıyor ama anlayamadım kremlerle geçer mı
Sen mantar olmuşsun benimde öyleydi hamile kalmadan önce doktora gitmiştim aynı dediğin gibi kaşıntı koku vardı krem vermişti hem içe hem dışa kulanmıştım
Sen mantar olmuşsun benimde öyleydi hamile kalmadan önce doktora gitmiştim aynı dediğin gibi kaşıntı koku vardı krem vermişti hem içe hem dışa kulanmıştım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama seni şuan anlayabiliyorum gerçekten çok kötü her dk duşa giriyordum şıcak suyla hep duş alıyordum ve şampuan ile yıkanıyordum sonra doktora gidince söyleyince o daha da kudurtur mantarı demişti daha çok kaşıntı ve yanma yapar dedi temiz suyla sadece yıkaman gerek dedi ve aşırı sıcak suyla değil geç kalmadan doktora görün çünkü evde geçmiyor ben 8 aya yakın çekmiştim
Ama seni şuan anlayabiliyorum gerçekten çok kötü her dk duşa giriyordum şıcak suyla hep duş alıyordum ve şampuan ile yıkanıyordum sonra doktora gidince söyleyince o daha da kudurtur mantarı demişti daha çok kaşıntı ve yanma yapar dedi temiz suyla sadece yıkaman gerek dedi ve aşırı sıcak suyla değil geç kalmadan doktora görün çünkü evde geçmiyor ben 8 aya yakın çekmiştim
Biran önce doktora git canım
Ve Benim o zamanlar akıntı oluyordu ama böyle nasıl desem yoğurt donunca nasıl oluyor hani bozulunca öyle bir akıntı oluyordu böyle pıhtı pıhtı beyaz ve aşırı koku yapıyordu
Gebelik var mı peki
Biran önce doktora git canım
Ve Benim o zamanlar akıntı oluyordu ama böyle nasıl desem yoğurt donunca nasıl oluyor hani bozulunca öyle bir akıntı oluyordu böyle pıhtı pıhtı beyaz ve aşırı koku yapıyordu
Gebelik var mı peki
Mantar canım bende de olmuştu , düzenli olarak taharet al , vajina asla kimyasal deodorant , şampuan kullanma, kaynamış ve soğumuş su ile temizle, iç çamaşırın mümkünse pamuklu olsun, günlük ped kullanma”hava geçirmiyorlar çünkü” onun yerine peçete yada pamuklu bez kullan , iç çamaşırlarını ütülemeden giyme ve bu sağlık sorunu geçene kadar ilişki yaşama… ben en son 3 yıl önce olmuştum doktorumun verdiği bu tavsiyelere hala uyarım o zaman baya dikkat etmiştim 1 hafta gibi kısa bir sürede geçti . Çok geçmiş olsun
Ama o et parçacığını bilmiyorum , muhakkak onun için git .