Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 451 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
4 ay 2 haftalık bebeğim var ve grip oldum emzirsem sorun olur mu süte geçer mı yada bebeğime sorun olur mu

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Gripken Emzirme: Bebeğe Zararı Olur mu?**

Cevap: Merhaba, geçmiş olsun! Grip olduğunuzda emzirmeye devam etmeniz genellikle güvenlidir. Anne sütü bebeğinizi enfeksiyonlardan koruyan antikorlar içerir. Grip virüsü süte geçmez, ancak siz öksürürken veya hapşırırken havadan yayılan damlacıklarla bebeğinize bulaşabilir.

**Önlemler:**

* Emzirirken ve bebeğinizle ilgilenirken mutlaka maske takın.
* Ellerinizi sık sık yıkayın.
* Bol sıvı tüketin ve dinlenmeye çalışın.
* Ateşiniz yüksekse veya kendinizi çok kötü hissediyorsanız doktorunuza danışın. Doktorunuz emzirme döneminde kullanabileceğiniz güvenli ilaçlar önerebilir.

**Özetle, emzirmeye devam etmeniz bebeğiniz için faydalı olabilir. Ancak hijyen kurallarına dikkat etmeniz ve kendi sağlığınızı da ihmal etmemeniz önemlidir.**

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
4 ay 2 haftalık bebeğim var ve grip oldum emzirsem sorun olur mu süte geçer mı yada bebeğime sorun olur mu
Cnm emzirirken bir maske tak çünkü grip bulaşıcı olduğu için nefesin bebeğe temas eder oda grip olabilir ama sütüne geçmez ben ne zaman grip olsam emzireceğim zaman maske takardım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Cnm emzirirken bir maske tak çünkü grip bulaşıcı olduğu için nefesin bebeğe temas eder oda grip olabilir ama sütüne geçmez ben ne zaman grip olsam emzireceğim zaman maske takardım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏
Cevapladığın için teşekkür ederim
Amin balım inşallah gÇer bir an önce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aksine gripken emzirirsen bebeğin daha hafif atlatır antikorların sütten ona geçer hastalıktan korur ama tabi maske takarsan daha iyi olur
Cevapladığın için teşekkür ederim umarım ona geçmeden iyi olurum

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Çok fazla nefesini verme ellerini sık sık yıka bol bol emzir. Ona geçse bile emdiği için hafif atlatır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar