Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKizlar bakarmisiniz denemeye calisiyom bir türlü olmuyor
Op kokla benim yerime yaa bende hayalini kuruyorum kucağıma almanin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Canimmmmm o senin güzel bakan gözlerin insanın bahtı Güzel olsun ya
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Teşekkürler canım benim aşkım vAlla oğlumla da uğraşıyorm çünkü onunda ilgiye ihtiyacı var daha aşkım benden çok seviyor bebeği kucakliiyor öpüyor bismillah deyip kucağına alıyor
Teşekkürler canım Allah razı olsun sende sağ salim kucağına alırsın inşallah zaman çabuk geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkürler canım benim aşkım vAlla oğlumla da uğraşıyorm çünkü onunda ilgiye ihtiyacı var daha aşkım benden çok seviyor bebeği kucakliiyor öpüyor bismillah deyip kucağına alıyor
Teşekkürler canım Allah razı olsun sende sağ salim kucağına alırsın inşallah zaman çabuk geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi