Kızlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yaseminnn tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 756 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Yaseminnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yaseminnn

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
40 haftalık oldum ama daha doğurmadım ne sancım var ne bisi
Bol bol yürüyüş yap kendini çok yormadan hurma ye merdiven in çık squat yap sıcağa yakın duş al hem sancın gelir hemde açılman kolay olur. Hayırlı doğumun olsun İnşallah canım 🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
40 haftalık oldum ama daha doğurmadım ne sancım var ne bisi
Kuzum bekle bence bende tam 40 haftalık iken dogum yapmıştım 42 haftalık iken dogum yapanlar var gidersen şimdi doktora sezeryana alırlar yada suni sancı verirler mahvolursun en iyisi kendi sancin ile normal doğum inşallah bugünlerde doğumun olur

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hurma, merdiven inip çıkma, yürüyüş, yer silme pozisyonunda hareket etme açılmayı sağlayabilir kuzum. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaseminnn

Kayıtlı Üye
rank
Bı doktora git belki sezaryen yapar sancı yok

Hurma, merdiven inip çıkma, yürüyüş, yer silme pozisyonunda hareket etme açılmayı sağlayabilir kuzum. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Inan hepsini yapıyorum ama boş daha hiç bisi yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol bol yürüyüş yap kendini çok yormadan hurma ye merdiven in çık squat yap sıcağa yakın duş al hem sancın gelir hemde açılman kolay olur. Hayırlı doğumun olsun İnşallah canım 🙏
Allah razı olsun canım bende evimde sancılı çekip gitmek istiyorum hastaneye

Allah razı olsun canım bende evimde sancılı çekip gitmek istiyorum hastaneye
Bı doktora git belki sezaryen yapar sancı yok açılma yoksa
Sezeryan olmaktan korktuğum için gitmek istemiyorum

Kuzum bekle bence bende tam 40 haftalık iken dogum yapmıştım 42 haftalık iken dogum yapanlar var gidersen şimdi doktora sezeryana alırlar yada suni sancı verirler mahvolursun en iyisi kendi sancin ile normal doğum inşallah bugünlerde doğumun olur
Canım bende zaten kolay kolay gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok korkuyorum ellerine düşersem beni perişan ederler

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.