Kizlar bakarmisiniz 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,441 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz 😔😔
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mirac'ın Annesi🤱💞

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor 😔😔😔🥺 Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim 🥺😔😔😭
Canım Allah korusun niyeböyle düşünüyorsun ki

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım kusura bakma ama yazdıkların bana biraz tuhaf geliyor dün parça düştü dedin düşük yapıyorum dedin ve hastaneye gitmedim bu günde bu konuyla gelmen saçma

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım kusura bakma ama yazdıkların bana biraz tuhaf geliyor dün parça düştü dedin düşük yapıyorum dedin ve hastaneye gitmedim bu günde bu konuyla gelmen saçma
Hülya'ya katılıyorum Yani dün bebeğin düştü diyerek bir post açıyorsun bugün eşim diyorsun yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun Ne yapmaya çalıştığını bir açıklarsan gerçekten sevineceğim çünkü hani gereksiz

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hülya'ya katılıyorum Yani dün bebeğin düştü diyerek bir post açıyorsun bugün eşim diyorsun yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun Ne yapmaya çalıştığını bir açıklarsan gerçekten sevineceğim çünkü hani gereksiz
Asenam kesinlikle bana çok tuhaf saçma gelen birşey bir aciklama keske yapsa

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor 😔😔😔🥺 Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim 🥺😔😔😭
3 gün kanama mı oldu diye post açtı herkes sana bir şey dedi Hastaneye git dedi yok işte bilmem ne dedim Dün tekrar post açıyorsun bebeğim düştü arkadaşım buraya post açacağına hastaneye gitsene yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun şimdi de yazmışsın yok eşim hasta ha hastaysa Allah acil şifalar versin ama yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun Amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten çok komik yani yaptığında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Asenam kesinlikle bana çok tuhaf saçma gelen birşey bir aciklama keske yapsa
Ya Hayır anlamıyorum kalamam var Tamam yerleşme kanaması olabilir 3 gün kalamam oldu diyerek bir posta açtı anladık Dün evde artık ne kadar doğru ne kadar yalan Bilemeyeceğim parça düştü bebeğim düştü nasıl sen o tanıya koyabiliyorsun ki bebeğin düştüğünü Hastaneye gitmeden Ha onu geçtim şimdi Eşim işte benden bir şey saklıyor ya çok saçma Ya insanlar çok tuhaf gerçekten yani ne yapmaya çalışıyorlar

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
3 gün kanama mı oldu diye post açtı herkes sana bir şey dedi Hastaneye git dedi yok işte bilmem ne dedim Dün tekrar post açıyorsun bebeğim düştü arkadaşım buraya post açacağına hastaneye gitsene yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun şimdi de yazmışsın yok eşim hasta ha hastaysa Allah acil şifalar versin ama yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun Amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten çok komik yani yaptığında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya Hayır anlamıyorum kalamam var Tamam yerleşme kanaması olabilir 3 gün kalamam oldu diyerek bir posta açtı anladık Dün evde artık ne kadar doğru ne kadar yalan Bilemeyeceğim parça düştü bebeğim düştü nasıl sen o tanıya koyabiliyorsun ki bebeğin düştüğünü Hastaneye gitmeden Ha onu geçtim şimdi Eşim işte benden bir şey saklıyor ya çok saçma Ya insanlar çok tuhaf gerçekten yani ne yapmaya çalışıyorlar
Asenamin bütün soylediklerine katılıyorum çok haklı doğru konusiyor mantıklı bir açıklama yap canım allahiska ya artık kaç gündür kanaman oldu hastaneye gitmedin evde bekliyorsun bir can tasiyorsun hastaneye gitmen çok tuhaf saçma ertesi gün eşim hasta diyorsun ?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Sakin ol canım korkma endişe etme Allah korusun verem bile olsa tedavisi var Allah'a şükür eğer öyle ise çok geç olmadan ilaç alsın ve doktora gidip kontrollerini iyi yapsın

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah canım

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim şifa versin canım 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.