Kizlar bakarmisiniz 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,441 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz 😔😔
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mirac'ın Annesi🤱💞

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor 😔😔😔🥺 Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim 🥺😔😔😭
Canim hastaneden kagit veriyorlarya hansi doktora gorunmus hangi hastaligi var o kagiti bul bak bu arada kecmis olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kusura bakma ama yazdıkların bana biraz tuhaf geliyor dün parça düştü dedin düşük yapıyorum dedin ve hastaneye gitmedim bu günde bu konuyla gelmen saçma
Hulayacim neden boyle yapyon kuzum🥺
Neden şubhelenuyonki

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Canım kusura bakma ama yazdıkların bana biraz tuhaf geliyor dün parça düştü dedin düşük yapıyorum dedin ve hastaneye gitmedim bu günde bu konuyla gelmen saçma
Eşimin bugün randevusu vardi çarşamba saniyodum ben neyi saçma geliyo sana kim başına böyle bisey gelsin ister sürekli hastaneye gidiyoduk zaten eşimle bugün ben düşük yaptığım için gitmedim onunla

Hülya'ya katılıyorum Yani dün bebeğin düştü diyerek bir post açıyorsun bugün eşim diyorsun yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun Ne yapmaya çalıştığını bir açıklarsan gerçekten sevineceğim çünkü hani gereksiz
Keşke sacmalasam bebeği aniden öğrendim aniden düşük oldu ama eşim hep hastaneye gidiyodu kimsenin dikatini çekmek için yapmiyorum sadece moralim çok bozuk kimseye anlatamıyorum derdimi buraya yazıyorum 😔😔😔😔

Canim hastaneden kagit veriyorlarya hansi doktora gorunmus hangi hastaligi var o kagiti bul bak bu arada kecmis olsun

Neden şubhelenuyonki
Cnm 3 4 tane kağıt var bilmiyorum üstünde ilaç isimleri var😔

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin bugün randevusu vardi çarşamba saniyodum ben neyi saçma geliyo sana kim başına böyle bisey gelsin ister sürekli hastaneye gidiyoduk zaten eşimle bugün ben düşük yaptığım için gitmedim onunla

Keşke sacmalasam bebeği aniden öğrendim aniden düşük oldu ama eşim hep hastaneye gidiyodu kimsenin dikatini çekmek için yapmiyorum sadece moralim çok bozuk kimseye anlatamıyorum derdimi buraya yazıyorum 😔😔😔😔
Romatizmami hastaligi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Cnm 3 4 tane kağıt var bilmiyorum üstünde ilaç isimleri var😔
Canim o ilaclar ne icin oldugna bax internetde

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
3 gün kanama mı oldu diye post açtı herkes sana bir şey dedi Hastaneye git dedi yok işte bilmem ne dedim Dün tekrar post açıyorsun bebeğim düştü arkadaşım buraya post açacağına hastaneye gitsene yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun şimdi de yazmışsın yok eşim hasta ha hastaysa Allah acil şifalar versin ama yani dikkat çekmeye mi çalışıyorsun Amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten çok komik yani yaptığında

Ya Hayır anlamıyorum kalamam var Tamam yerleşme kanaması olabilir 3 gün kalamam oldu diyerek bir posta açtı anladık Dün evde artık ne kadar doğru ne kadar yalan Bilemeyeceğim parça düştü bebeğim düştü nasıl sen o tanıya koyabiliyorsun ki bebeğin düştüğünü Hastaneye gitmeden Ha onu geçtim şimdi Eşim işte benden bir şey saklıyor ya çok saçma Ya insanlar çok tuhaf gerçekten yani ne yapmaya çalışıyorlar
Ne saçmalıyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa yazmayın ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye buraya yazıyorum düşuğüm anı oldu eşimde hastaneye hep gidiyodu romatizmasi var diye kimsenin dikkatini çekmek için yapmiyorum sadece yaşadıklarım çok ağır geliyo bi yere içimi dökmem lazım böyle düşünerek elinize ne geçiyo böyle yazarak yemin ediyorum yalan söylemiyorum rahatsız olduysanız yazdıklarıma bakmayin😡😡😔😔

Romatizmami hastaligi
Bel romatizmasi var iltihapliymiş😔

Canim o ilaclar ne icin oldugna bax internetde
Bakicam canım

Neden şubhelenuyonki
Niye böyle düşünüyor anlamiyorum herşey üst üste geldi artık çok yorgunum lütfen birde siz böyle yapmayın 😔

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne saçmalıyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa yazmayın ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye buraya yazıyorum düşuğüm anı oldu eşimde hastaneye hep gidiyodu romatizmasi var diye kimsenin dikkatini çekmek için yapmiyorum sadece yaşadıklarım çok ağır geliyo bi yere içimi dökmem lazım böyle düşünerek elinize ne geçiyo böyle yazarak yemin ediyorum yalan söylemiyorum rahatsız olduysanız yazdıklarıma bakmayin😡😡😔😔

Bel romatizmasi var iltihapliymiş😔

Bakicam canım
Allah şifa versin bazen gelince arka arkaya geliyor bendede öyle durumlar oldu bir kere

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin🙏 ilaç isimlerini yazar mısın bana

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Canim eşine sor sana anlatmayacakta kime anlatacak bir hastalığı varsa
Canım yanimda konuşamiyor bile çok kötü oluyo gözleri doluyor düşük yaptım ya stres olmiyim diye anlatmiyo heralde bilmiyorum😔😔

Geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin🙏 ilaç isimlerini yazar mısın bana
Amin inşallah cnm 1.5 litre suya bi ilaç karistiliyo ismi yok yada ben anlamadım bu ilacı aç karınla alacakmiş 2 saat boyunca içicekmiş öyle yaziyo son 1 bardak kala mr kontrast diye bisey var ona girmeden içip giricekmiş biliyomusun ne oldugunu 😔😔😔😭

Şuan gece vardiyasinda çalişiyo cnm 9 da gidiyo sabah geliyo
Canim eşine sor sana anlatmayacakta kime anlatacak bir hastalığı varsa

Tüm sayfalar yüklendi.