Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne saçmalıyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa yazmayın ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye buraya yazıyorum düşuğüm anı oldu eşimde hastaneye hep gidiyodu romatizmasi var diye kimsenin dikkatini çekmek için yapmiyorum sadece yaşadıklarım çok ağır geliyo bi yere içimi dökmem lazım böyle düşünerek elinize ne geçiyo böyle yazarak yemin ediyorum yalan söylemiyorum rahatsız olduysanız yazdıklarıma bakmayin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bel romatizmasi var iltihapliymiş
Bakicam canım
Niye böyle düşünüyor anlamiyorum herşey üst üste geldi artık çok yorgunum lütfen birde siz böyle yapmayın
Benim birşey yaptığım yok rabbim siafalar versin arkadaş bana tuhaf geldi düşük yaptığı halde evde bekliyor ertesi gün eşim bu durumda diyor bana tuhaf geldi sadece
Benim birşey yaptığım yok rabbim siafalar versin arkadaş bana tuhaf geldi düşük yaptığı halde evde bekliyor ertesi gün eşim bu durumda diyor bana tuhaf geldi sadece
Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim
Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim