Kizlar bakarmisiniz 😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,441 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz 😔😔
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mirac'ın Annesi🤱💞

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ne saçmalıyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa yazmayın ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye buraya yazıyorum düşuğüm anı oldu eşimde hastaneye hep gidiyodu romatizmasi var diye kimsenin dikkatini çekmek için yapmiyorum sadece yaşadıklarım çok ağır geliyo bi yere içimi dökmem lazım böyle düşünerek elinize ne geçiyo böyle yazarak yemin ediyorum yalan söylemiyorum rahatsız olduysanız yazdıklarıma bakmayin😡😡😔😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bel romatizmasi var iltihapliymiş😔

Bakicam canım

Niye böyle düşünüyor anlamiyorum herşey üst üste geldi artık çok yorgunum lütfen birde siz böyle yapmayın 😔
Benim birşey yaptığım yok rabbim siafalar versin arkadaş bana tuhaf geldi düşük yaptığı halde evde bekliyor ertesi gün eşim bu durumda diyor bana tuhaf geldi sadece

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor 😔😔😔🥺 Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim 🥺😔😔😭
Verem olsa direk rapor yazılar canım çalıştırılamaz öyle hasta verem ciddi bir hastalık yani

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Benim birşey yaptığım yok rabbim siafalar versin arkadaş bana tuhaf geldi düşük yaptığı halde evde bekliyor ertesi gün eşim bu durumda diyor bana tuhaf geldi sadece
Hulyacim herkesden şubhelenmeye başlamişin e ola bilir amma dusik yapdiysa eşi doktora gidemezmi? Kadin diyorki gidub geliyordi

Eşimin romatizmasi var bugün hastaneye gitti doktor ilaç vermiş başka hastalığı var bana demiyo verem de olabilir Allah korusun çok üzülüyorum napcagimi bilmiyorum eşim şuan gece vardiyasinda çalışıyor 😔😔😔🥺 Nolur dua edin rabbim bana bağışlasın onu Şafi ismiyle şifa versin rabbim 🥺😔😔😭
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah tez vakitte . 🌸

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah canım benim 😔

Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah tez vakitte . 🌸
Hulyacim herkesden şubhelenmeye başlamişin e ola bilir amma dusik yapdiysa eşi doktora gidemezmi? Kadin diyorki gidub geliyordum

Hulyacim herkesden şubhelenmeye başlamişin e ola bilir amma dusik yapdiysa eşi doktora gidemezmi? Kadin diyorki gidub geliyordi
Cnm gidip geliyo romatizmasi vardi ama doktorlar veremden süpheleniyo 4 tane kağit vermişler anlatmiyo bana ne bana ne annesine 😔

Biç
Verem olsa direk rapor yazılar canım çalıştırılamaz öyle hasta verem ciddi bir hastalık yani
Bilmiyorum cnm diyo bana yaklaşma 😔

Tüm sayfalar yüklendi.