Kızlar bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,564 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısınız
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebegin premature bebek 26 haftalık doğdu 3 ay yoğun bakımda yattı çıkalı 24 gün oldu ben düğüne Git cem sizce bir sıkıntı olurmu
Bir şey olmaz canım herkesin kucağına verme olabildiğimce bebek arabasında kalsın millet gelince dokunmalarıma izin verme kayra ile bende çok gittim gerçi hoş kayra o sese rağmen hemen uyurdu 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hahahha uykuyu seviyor demek ki paşa bizim kayra da öyle 😂😂. Valla bak bu sayade uyku düzenini rahat tutturursun benden sana söylmesi ben 4. Aydan itibaren başlamıştım uyku eğitimine
Kuzum uyku eğitimini nasıl yapacam pelo eylül 13 4 aylık olacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olmaz cnm ama temastan olabildiğince uzak tut uyarsa çok rahat olr senn içn
Sağol canım benim teşekkür ederim

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Bebegin premature bebek 26 haftalık doğdu 3 ay yoğun bakımda yattı çıkalı 24 gün oldu ben düğüne Git cem sizce bir sıkıntı olurmu
Hiç birsey olmaz ama tabi dikkat edersen cnm bebek arabasından inmesin sürekli dursun orda temas ettirme kimseyle inşallah müzik sesinden hep uyur o zaman kimse istemeye gelemz yoksa hiç çocuk görmemiş gbi isteyen çok oluyor hayır demesini bil valla ben geçen gittim bir kaç kişiye sarıldım grip geçti hamile hamile geberdim örtüsü üzerinde olur zaten arabanın dikkat et gerisi önemli değil çocuğuda kimseye emanet edip oynama kalkma 😀 ben bir kere anama verdim oyle küçükken çocuğum kucaktan kucağa gezdi sinirlendim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum uyku eğitimini nasıl yapacam pelo eylül 13 4 aylık olacak

Sağol canım benim teşekkür ederim
Umut 4 ayına göre belki prematüre oldupu için normal doğan bebek gibi olmayabilir swn şuan onun uyku saatlerrini gözlemle mesela gündüz kaç kez uyuyor gece kaçta yatıyor her gece aynı saatte uyanmasına ve gündüz aynı saatte uyanık olmasına dikkat et uyku saati gelmeden yatırma. Kayra o aylarda gündüz 3 kez uyurdu sabah 10 da sonra 2 de sonra 6 da en son da 9 ile 10 arası akşam uykusuna yatardı sabah 7 8 gibi uyanırdı bu sere büyüdükçe azaldı mesela gündüz uykusu 2 ye düştü gece uykusu yine aynı saat oldu 9 ile 10 arası uyudu gündüz uyanma saati de aynı kaldı. Sonra gündüz uykusu bire düştü tel değişen gündüz uyku uyuma süresiydi şuan gündüz 1 kere uyur sabah 7 8 gibi kalkar akşam da 9 yada 10 gibi uyur

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hiç birsey olmaz ama tabi dikkat edersen cnm bebek arabasından inmesin sürekli dursun orda temas ettirme kimseyle inşallah müzik sesinden hep uyur o zaman kimse istemeye gelemz yoksa hiç çocuk görmemiş gbi isteyen çok oluyor hayır demesini bil valla ben geçen gittim bir kaç kişiye sarıldım grip geçti hamile hamile geberdim örtüsü üzerinde olur zaten arabanın dikkat et gerisi önemli değil çocuğuda kimseye emanet edip oynama kalkma 😀 ben bir kere anama verdim oyle küçükken çocuğum kucaktan kucağa gezdi sinirlendim
Annemden bende daha iyi ayşem kimseye vermiyor ellemeyin der 😂😂😂

Umut 4 ayına göre belki prematüre oldupu için normal doğan bebek gibi olmayabilir swn şuan onun uyku saatlerrini gözlemle mesela gündüz kaç kez uyuyor gece kaçta yatıyor her gece aynı saatte uyanmasına ve gündüz aynı saatte uyanık olmasına dikkat et uyku saati gelmeden yatırma. Kayra o aylarda gündüz 3 kez uyurdu sabah 10 da sonra 2 de sonra 6 da en son da 9 ile 10 arası akşam uykusuna yatardı sabah 7 8 gibi uyanırdı bu sere büyüdükçe azaldı mesela gündüz uykusu 2 ye düştü gece uykusu yine aynı saat oldu 9 ile 10 arası uyudu gündüz uyanma saati de aynı kaldı. Sonra gündüz uykusu bire düştü tel değişen gündüz uyku uyuma süresiydi şuan gündüz 1 kere uyur sabah 7 8 gibi kalkar akşam da 9 yada 10 gibi uyur
Çok teşekkür ederim kuzum dediğin gibi aynı kalmıyor değişiyor

Tüm sayfalar yüklendi.