Sorum var Kızlar bakın bı sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Kızlar bakın bı sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,533 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakın bı sorum var
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36 37 haftada belden adet agriis gbi ağrılr doğum sancısı belirtisimi gelio gelip gidiyo geliyor böle bile sikilasacakmi acaba sancı🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 36 37 haftada belden adet agriis gbi ağrılr doğum sancısı belirtisimi gelio gelip gidiyo geliyor böle bile sikilasacakmi acaba sancı🤣
Kuzum son haftalarda öyle.agrilar çok olur Bebek kendini doğuma hazırlıyor rahme baskı yapıyor buda çeşitli ağırlara yol açıyor

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeliğimde doğuma 1 hafta kala sancılarım başlamıştı ara ara hafif hafif gelip gidiyordu doğuma 3 gün kala ise nişanım gelmişti kuzum
Cinsiyeti neydi ilkinzin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk gebeliğimde doğuma 1 hafta kala sancılarım başlamıştı ara ara hafif hafif gelip gidiyordu doğuma 3 gün kala ise nişanım gelmişti kuzum
Haftaya doğum yapabilirim die içime doğuyor ama hayrlisi🤣

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok son haftalarda bebek kendini hazırladığı için ağrıların olabilir. Ağrı aralığını kontrol edip sıklaştığı zaman doktora görünebilirsin. Şimdiden geçmiş olsun

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok son haftalarda bebek kendini hazırladığı için ağrıların olabilir. Ağrı aralığını kontrol edip sıklaştığı zaman doktora görünebilirsin. Şimdiden geçmiş olsun
Sağol Allah razı olsun bel ağrısı oluo sancı olmadanda bel agrsyla gidip doğum yapanda varmış bn sasrdim ya

Tüm sayfalar yüklendi.