Sorum var Kizlar bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizlar bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,381 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakın
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354
Ya kizlar bişey soracam 36 haftalık 3 günlük Ken doktora gitim nst çekti herşey iyi güzel dedi bende doktora sordum doğum ne zmn diye dedi bebek doğum pozisyonunu almış nst baktı 1 hafta sonra doğumun başlar dedi şuan 37 haftalık 6 günlük oldum doğum ne zmn olur doktorun dediğine göre 3 gün geçti doğum zamanı dedi tekrar doktora gorunuyumu yoksa sancı gelmedinimi bekleyim

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar bişey soracam 36 haftalık 3 günlük Ken doktora gitim nst çekti herşey iyi güzel dedi bende doktora sordum doğum ne zmn diye dedi bebek doğum pozisyonunu almış nst baktı 1 hafta sonra doğumun başlar dedi şuan 37 haftalık 6 günlük oldum doğum ne zmn olur doktorun dediğine göre 3 gün geçti doğum zamanı dedi tekrar doktora gorunuyumu yoksa sancı gelmedinimi bekleyim
40 hftayı gçmedn Sancı gelmeden bşey ypmzlr anca 40 hftayı gçtn hala sancı yok artık suni VS ile dgum başlar bnce sancını bekle cnm yokmu hiç

40 hftayı gçmedn Sancı gelmeden bşey ypmzlr anca 40 hftayı gçtn hala sancı yok artık suni VS ile dgum başlar bnce sancını bekle cnm yokmu hiç
Var cnm sancinsirt ağrısı ara sıra ama doktorun dediğine göre 1 hafta sonra doğumun basliyormus tedirginlesiyom bebeğe bişey olmaz yani doğumum gelipte hisetmemem bilmiyom kala kaldım ne yapacam diye

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm bu 2 ci bilmiyom doktor kafamı karıştırdı 1 gebeligimde doktor 1 haftam kaldı dedi eğer sancın yoksa suni sancı veririz dedi tm 1 haftam doldu doğum yaptım ama şuan başka bir doktor bana baktı böyle dedi eski doktorum ameliyattaydi o bana bakti
Sn olmadı Bi kendi doktoruna söyle ozmn öyle dediyse suniyle ypr blki hmn

Tüm sayfalar yüklendi.