Sorum var Kizlar bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizlar bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,384 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakın
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Sağol cnm sabırsızlanıyom biran önce gelsin hayirlisiyla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladim cnm bende gün sayyiyom doktorun dedi tarihe gelene kadar😄
Anlıyorum canım bizde gebelikte sabırsızdik Son günlerin tadını çıkar canım 🥰 hamilelik güzel şey doğumdan sonra o günleri arar olursun , minik fırsat vermez sana

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet cnm bu 2 ci bilmiyom doktor kafamı karıştırdı 1 gebeligimde doktor 1 haftam kaldı dedi eğer sancın yoksa suni sancı veririz dedi tm 1 haftam doldu doğum yaptım ama şuan başka bir doktor bana baktı böyle dedi eski doktorum ameliyattaydi o bana bakti
Bu biraz da bebeğe bağlı canım doktorun doğum pozisyonu aldığı için 1 haftaya başlar demiş ona bakarsan benimm27. Haftada erken doğum riskim vardı doktorlar bu çocuk doğum pozisyonu almış yarın bir gün doğar diye ciğer geliştirici vurdular ama ben neredeyse 10 hafta sonra doğum yaptım her zaman doktorların dediği tutmuyor yani

Bu biraz da bebeğe bağlı canım doktorun doğum pozisyonu aldığı için 1 haftaya başlar demiş ona bakarsan benimm27. Haftada erken doğum riskim vardı doktorlar bu çocuk doğum pozisyonu almış yarın bir gün doğar diye ciğer geliştirici vurdular ama ben neredeyse 10 hafta sonra doğum yaptım her zaman doktorların dediği tutmuyor yani
Anladim cnm şuan 38 haftalık oldum

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar bişey soracam 36 haftalık 3 günlük Ken doktora gitim nst çekti herşey iyi güzel dedi bende doktora sordum doğum ne zmn diye dedi bebek doğum pozisyonunu almış nst baktı 1 hafta sonra doğumun başlar dedi şuan 37 haftalık 6 günlük oldum doğum ne zmn olur doktorun dediğine göre 3 gün geçti doğum zamanı dedi tekrar doktora gorunuyumu yoksa sancı gelmedinimi bekleyim
Doktora git

Tüm sayfalar yüklendi.