Sorum var Kizlar bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizlar bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,381 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakın
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya kizlar bişey soracam 36 haftalık 3 günlük Ken doktora gitim nst çekti herşey iyi güzel dedi bende doktora sordum doğum ne zmn diye dedi bebek doğum pozisyonunu almış nst baktı 1 hafta sonra doğumun başlar dedi şuan 37 haftalık 6 günlük oldum doğum ne zmn olur doktorun dediğine göre 3 gün geçti doğum zamanı dedi tekrar doktora gorunuyumu yoksa sancı gelmedinimi bekleyim
Daha zamanın var kuzum endişe etme bugün yarın gelir

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
O bence pozisyonunu aldı 1 haftaya kanala iner diye demiştir öyle tahmini bi süreç sana normal doğuracaksan hiçbir doktor vermez

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar bişey soracam 36 haftalık 3 günlük Ken doktora gitim nst çekti herşey iyi güzel dedi bende doktora sordum doğum ne zmn diye dedi bebek doğum pozisyonunu almış nst baktı 1 hafta sonra doğumun başlar dedi şuan 37 haftalık 6 günlük oldum doğum ne zmn olur doktorun dediğine göre 3 gün geçti doğum zamanı dedi tekrar doktora gorunuyumu yoksa sancı gelmedinimi bekleyim
Canim 40 haftaya kimi sanci gelmeli eyer rahatsizsan doktora görün

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Her ihtimale karşı bi git görün canim

Sağlıkla kucağına alırsın insallah🤲😊🤩
Sagol cnm😍🥰🌹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haha dinlerde gelir blki 😀
Gelmiyor 😄

Gelmiyor 😄
Bende öyle dusunuyom

Gelmiyor 😄
Bende öyle dusunuyom
Canim 40 haftaya kimi sanci gelmeli eyer rahatsizsan doktora görün
Rahatsız değilim ama arada bir sırt ağrısı sancı geliyor doktor 1 hafta sonra doğumun başlar dedi ondan

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Sagol cnm😍🥰🌹

Gelmiyor 😄

Gelmiyor 😄

Bende öyle dusunuyom

Gelmiyor 😄

Bende öyle dusunuyom

Rahatsız değilim ama arada bir sırt ağrısı sancı geliyor doktor 1 hafta sonra doğumun başlar dedi ondan
Ben de buraya post açmıştım gelmiyor doktorum sezeryan diyor diye ertesi gün suyum geldi 😅

Tüm sayfalar yüklendi.