Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar başak sehir çam sakurada dogum yapan ve doktorumda memnun olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Ben normalde özele gidiyordum cnm hep kontrole arkadaşlarım orda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar ısrarla oraya gitmemi söylediler bende 4.kez oldu kontrollere oraya gidiyorum ınşaallah doğumu da orada yapacağım doktorlar ilgili ve Güler yüzlü ben memnun kaldim açıkçası şimdi 34 haftaligim doğumdan sonra da doğum kısmını yazarım ınşaallah iyi yada kötü diye ve ben sezeryan olacağım
Ben normalde özele gidiyordum cnm hep kontrole arkadaşlarım orda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar ısrarla oraya gitmemi söylediler bende 4.kez oldu kontrollere oraya gidiyorum ınşaallah doğumu da orada yapacağım doktorlar ilgili ve Güler yüzlü ben memnun kaldim açıkçası şimdi 34 haftaligim doğumdan sonra da doğum kısmını yazarım ınşaallah iyi yada kötü diye ve ben sezeryan olacağım
Randevu almak mümkün değil bikere gittim kontrole asistanı baktı ultrasonla doktor kahve içti camdan dışarıyi seyretti adam akıllı soruma cevap alamadım doğum için gün istedim hastanenin yoğunluğuna bağlı dedi şaka gibi illaki memnun olan vardır ama ben mennun kalmadim