Kızlar bebek haraket etmiyor sanki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyecanlı anne tarafından oluşturulan Kızlar bebek haraket etmiyor sanki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,398 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebek haraket etmiyor sanki
Konbuyu başlatan Heyecanlı anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vuslat tır

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Dün sabah 9 da arkadaşa kahvaltıya gittim gün içinde aktif şekilde gezdik arabayla olsun yaya olsun akşam 7 gibi uzanabildim o zamanda hissetmedim uyuyordur dedim gece 12 ye kadar tekrar ayaktaydım gece sadece hafif sağa sola dönerken haraket etti gibi oldu yada bana öyle geldi biraz önce uyandım o oynayan canımı acıtırcasına vuran dönen kızdan eser yok acaba bi sıkıntı mı var kızlar kahvaltı etmedim daha onu da edip öyle mi bekleyim dr a mı bi gideyim akıl verin bişey yoktur demi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Dün sabah 9 da arkadaşa kahvaltıya gittim gün içinde aktif şekilde gezdik arabayla olsun yaya olsun akşam 7 gibi uzanabildim o zamanda hissetmedim uyuyordur dedim gece 12 ye kadar tekrar ayaktaydım gece sadece hafif sağa sola dönerken haraket etti gibi oldu yada bana öyle geldi biraz önce uyandım o oynayan canımı acıtırcasına vuran dönen kızdan eser yok acaba bi sıkıntı mı var kızlar kahvaltı etmedim daha onu da edip öyle mi bekleyim dr a mı bi gideyim akıl verin bişey yoktur demi
Kaç haftalık oldunuz canım?

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bence kahvaltını et tatlı birşeyler de ye suyunu da iç sırt üstü Uzan bi dinle bakalım bebeği hareketlenecektir büyük ihtimalle olmazsa sonra gidersin dra tempolu bir gün geçirmişsin sen hareket halindeyken bebeği çok hissetmenen normal
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

26+5 olduk canım ama çok tedirginim ya sağa yatıyorum sola yatıyorum yok kıpırtı yok
Benim o haftalarda çok düzensizdi hareketleri canım bi gün yerinde durmazken bi gün doğru düzgün kıpırdamazdı bile

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Bence kahvaltını et tatlı birşeyler de ye suyunu da iç sırt üstü Uzan bi dinle bakalım bebeği hareketlenecektir büyük ihtimalle olmazsa sonra gidersin dra tempolu bir gün geçirmişsin sen hareket halindeyken bebeği çok hissetmenen normal
Ya sıkıntı ediyorum kendime dün niye o kadar yoruldum dinlenmeden bişey olursa kendimi çok kötü hissederim ya 😥 bi de ilçede dinleme cihazı bile yok steteskopla dinliyorlar düşün artık mahrumiyet bölgesi resmen merkeze de 85km üffff bakalım deneyeyim cnm dua et ibş bişey yoktur

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ya sıkıntı ediyorum kendime dün niye o kadar yoruldum dinlenmeden bişey olursa kendimi çok kötü hissederim ya 😥 bi de ilçede dinleme cihazı bile yok steteskopla dinliyorlar düşün artık mahrumiyet bölgesi resmen merkeze de 85km üffff bakalım deneyeyim cnm dua et ibş bişey yoktur
Endişe etme iyi düşün iyi olsun canım. Yorulduğun için hissetmemiş olabilirsin normal onun yüzünden de bebeğe birşey olmaz korkma. İnşallah bişey yoktur ki bence yoktur içini ferah tut sen hadi ye birşeyler de haber ver

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
26+5 olduk canım ama çok tedirginim ya sağa yatıyorum sola yatıyorum yok kıpırtı yok
Benimde o haftada bi hissederdim bi hissetmezdim hatta gün boyu ayakta kaldığımda iki gün çok nadir hareket ettiğini hissederdim doktora sorduğumda bi öyle olacak bi öyle olacak mecbur dedi sağına soluna yat o zaman oynar dedi endişelenme bişey yoktur ben de öyle çok evham yaptım şuan 28+4 ama hala bazen gün boyu çok iyi hareket ediyor canımı acıta acıta ama bazen sanki hiç karnımda değil gibi iki gün falan bu şekilde oluyor

E

Eva

Guest
Hemen korkmayın bu kadar. Çok normal. Benim bile bir gün hiç durmazken, ertesi gün yokmuş gibi. Sonra daha farklı. Boşuna stres yapıp bebeğinizi üzmeyin. Meyveli soda içip çikolata yiyin, sola uzanın. Arada karnınıza parmağınızla hafif vurun, hareketlenir.

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benimde iki gün o şekilde oldu korkma aslında hafif hafif hareket ediyo ama biz hissetmiyoruz tatlı bişeyler ye uzan minik bi kıpırtı olsa BİLe o hareketidir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar