Kızlar bebek haraket etmiyor sanki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyecanlı anne tarafından oluşturulan Kızlar bebek haraket etmiyor sanki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,398 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebek haraket etmiyor sanki
Konbuyu başlatan Heyecanlı anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vuslat tır

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Dün sabah 9 da arkadaşa kahvaltıya gittim gün içinde aktif şekilde gezdik arabayla olsun yaya olsun akşam 7 gibi uzanabildim o zamanda hissetmedim uyuyordur dedim gece 12 ye kadar tekrar ayaktaydım gece sadece hafif sağa sola dönerken haraket etti gibi oldu yada bana öyle geldi biraz önce uyandım o oynayan canımı acıtırcasına vuran dönen kızdan eser yok acaba bi sıkıntı mı var kızlar kahvaltı etmedim daha onu da edip öyle mi bekleyim dr a mı bi gideyim akıl verin bişey yoktur demi
Canım gece hareket ediyor muydu uyuma saatlerini biliyor musun mesele benim ki gunduz uyuyor akşama doğru uyanıyor sen tatlı şeyler ye su iç ceviz ye ayılarını yukarı kaldır dinlen baktin olmadi saglik ocağına git kalp atımlarına baktir

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım gece hareket ediyor muydu uyuma saatlerini biliyor musun mesele benim ki gunduz uyuyor akşama doğru uyanıyor sen tatlı şeyler ye su iç ceviz ye ayılarını yukarı kaldır dinlen baktin olmadi saglik ocağına git kalp atımlarına baktir
Canım valla genelde gün içinde çok haraketli yani değişiyor mesela gece de bazen babası bile uyanıyor haraketlerine eli eğer karnımdaysa ama yok yani o da gelemiyor görevde akşam 10 da gelecek bende gidemiyorum araba bende değil ilçe çok küçük bi yer ama bize yinede uzak mesafe sağlık ocağı hayırlısı bakalım akşam yemeğini bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç mi hareket etmedi canım öyleyse git dra bi ihmal etme
Sanki bi oldu gibi bağırsaklarm mıydı bilemedim uzanırken hissettim gibi oldu cnm bekliyorum eşim gelsinde ağlıyorum oğlum üzülüyor anne hasta mısın diye belli etmemek istiyorum ama gelin bana sorun bi 😭😭😭

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Sanki bi oldu gibi bağırsaklarm mıydı bilemedim uzanırken hissettim gibi oldu cnm bekliyorum eşim gelsinde ağlıyorum oğlum üzülüyor anne hasta mısın diye belli etmemek istiyorum ama gelin bana sorun bi 😭😭😭
Kıyamam stres yapma canım bişey yoktur inşallah kötü düşünme çok gezmekten, iş yapmaktan birşey olmaz korkma tabi dikkat et yine ama benim günlük rutinimi saysam şaşarsın üzme kendini hiç sen üzülüp strese girdikçe bebekte hisseder onu

B

Bbb

Guest
Canım valla genelde gün içinde çok haraketli yani değişiyor mesela gece de bazen babası bile uyanıyor haraketlerine eli eğer karnımdaysa ama yok yani o da gelemiyor görevde akşam 10 da gelecek bende gidemiyorum araba bende değil ilçe çok küçük bi yer ama bize yinede uzak mesafe sağlık ocağı hayırlısı bakalım akşam yemeğini bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anne yüreği çok tedirgin oluyorsun anlıyorum seni ama sakin ol biraz canım benim. Çağır taksiyi en kötü bu kadar harap etme kendini de bebeğini de oğlunu da. Duam seninle içini ferah tut Allahın izniyle uykucu şirinin kalp seslerini duyar bize haber verirsin 😊

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam stres yapma canım bişey yoktur inşallah kötü düşünme çok gezmekten, iş yapmaktan birşey olmaz korkma tabi dikkat et yine ama benim günlük rutinimi saysam şaşarsın üzme kendini hiç sen üzülüp strese girdikçe bebekte hisseder onu
Valla kendime kızıyorum it ayağı yemiş gibi gezdim dün çoğu araba ile ama yinede bi uzanıp dinlemedim bebeği dinlenmedim ne bulduysam onu yedim içtim sigara desen zaten böyle suçluluk hissi veriyor şimdi herşeye bağlıyorum kendimi affedemem ya 🥺

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Valla kendime kızıyorum it ayağı yemiş gibi gezdim dün çoğu araba ile ama yinede bi uzanıp dinlemedim bebeği dinlenmedim ne bulduysam onu yedim içtim sigara desen zaten böyle suçluluk hissi veriyor şimdi herşeye bağlıyorum kendimi affedemem ya 🥺
Canım benim birşey yoktur inşallah sen strese girdikçe bebekte hareket etmiyor pek az sakinleş kendini suçlayıp durma

Vuslat tır

Kayıtlı Üye
rank
Canım kendini strese koyma
Sabah saglik ocagina git kalp atışlarına baktır
Bişey yoktur inşaallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar