Kızlar bebek haraket etmiyor sanki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyecanlı anne tarafından oluşturulan Kızlar bebek haraket etmiyor sanki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,398 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bebek haraket etmiyor sanki
Konbuyu başlatan Heyecanlı anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vuslat tır

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kahvaltımı ettim şimdi biraz uzanacam çikolata yiyip bakalım ne olacak inş dediğiniz gibi olur çok tedirginim ya

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Ayakta kalıp yorulduğunuz için bebeğin hareketlerini hissedememiş olabilirsiniz tatlı yiyin bol su için gerçekten ne kadar su içerseniz bebek o kadar hareketli oluyor suyu fazla içmediğim Zaman benim bebeğimde durgun oluyor . Ayrıca kötü bişey olsa ağrınız kanamanız sancınız olur Allah korusun . Dinlenmeye geçin

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
V
Evet evde insan sıkıntıdan duramıyo zaten
Vallaha sorma evhamlandım iyice ya 🥺 bi de sün geceden beri dinliyorum uzanıyorum dinleniyorum ama hiç ses yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayakta kalıp yorulduğunuz için bebeğin hareketlerini hissedememiş olabilirsiniz tatlı yiyin bol su için gerçekten ne kadar su içerseniz bebek o kadar hareketli oluyor suyu fazla içmediğim Zaman benim bebeğimde durgun oluyor . Ayrıca kötü bişey olsa ağrınız kanamanız sancınız olur Allah korusun . Dinlenmeye geçin
İnş su da içeyim hele bardak bardak inş iyi gelir bişey olsa hemen kanama sancı olur mu ki görümcemin bebeği karnında 8 güb ölü gezdi bişey anlamadı haraketleri o da yoruldum diye yavaşladı sanmıştı aman ya ufff

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
V

Vallaha sorma evhamlandım iyice ya 🥺 bi de sün geceden beri dinliyorum uzanıyorum dinleniyorum ama hiç ses yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnş su da içeyim hele bardak bardak inş iyi gelir bişey olsa hemen kanama sancı olur mu ki görümcemin bebeği karnında 8 güb ölü gezdi bişey anlamadı haraketleri o da yoruldum diye yavaşladı sanmıştı aman ya ufff
Senyünede kötü düşünme ki bebeğe negatif enerji gitmesin dua et bol bol annesi . Fazla yorulduysan o da sana kızmıştır belki 🙃

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar