Maşallah sübhanallah canımEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Maşallah sübhanallah canımEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Çok yakışmış elbisesi MaşaAllahEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
MassalahEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Maşallah canım benimEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Maşallah subhanallah maşallah subhanallah gerçek bir portakal oyyyyEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Salam ayyy kurban olurumEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
tesekur edirim bitanemMaşallah subhanallah maşallah subhanallah gerçek bir portakal oyyyy![]()
msallah gunun olsun canim benimMaşallah sübhanallah canım
yaaÇok yakışmış elbisesi MaşaAllahkız ilk hamileliğimde hayalimdi bu kombin
kız olursa her ay farklı bir kombinle fotoğraf çekerim diye hayaller kurmuştum
![]()
amin canim insallah sag salamt alarsan qucagnaSalam ayyy kurban olurumAllah menede qismet edsin qızımı sağ salamat qucağıma alım
![]()
tesekue edirim canimMassalah![]()
Maşallah maşallah Rabb'im bağışlasın canım sanaEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Maşallah ya . Hiç bir portakal bu kadar güzel dış görünüşe sahip degillEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
yaaMaşallah ya . Hiç bir portakal bu kadar güzel dış görünüşe sahip degill![]()