evet peki sizde ne demek?Her ülkede nevruz un anlamı farklı demekki![]()
evet peki sizde ne demek?Her ülkede nevruz un anlamı farklı demekki![]()
anladim canimKürtlerin bayramı canım bizde öyledaha hiç kutlamadim da kutlayanlar çok bizim burda
Yoo nevruz Kürt bayramı değil canım baharın gelişini kutlama ben de Kürdüm çevremde çok Türk var eşim de Türk anlamı her yerde bahar bayramıKürtlerin bayramı canım bizde öyledaha hiç kutlamadim da kutlayanlar çok bizim burda
Çabuk bunu bana ekrandan fırlatıyorsun ben bunu yicemEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
Farklı anlamda kutluyolar canım bilmiyo olabilirsinYoo nevruz Kürt bayramı değil canım baharın gelişini kutlama ben de Kürdüm çevremde çok Türk var eşim de Türk anlamı her yerde bahar bayramı
Annesi allahın emri peygamberin kavli ile bu prensesi oğluma istiyorumEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()
yaÇabuk bunu bana ekrandan fırlatıyorsun ben bunu yicem❤
![]()
Annesi allahın emri peygamberin kavli ile bu prensesi oğluma istiyorum. Allahım maşallah süphanallah çok güzel olmuş
![]()
Doğrudur babam hep kızardı oralarda işiniz yok diye o yüzden detay bilmiyorumFarklı anlamda kutluyolar canım bilmiyo olabilirsin![]()
Maşallah Allah nazarlardan korusunEkli dosyayı görüntüle 3642Ekli dosyayı görüntüle 3643bugun bizde bayram o yuzden suslenmisimkiyafetimi @Patimat teyzem hediyee etmis bana guzelimiyim
![]()