Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala devam ediyor mu canım ben bu dediğini en son 27 haftalık iken çektim tam 3 saat hem çatı ağrısı hem de 2 bacak ağrısı bir gün sonra hastaneye gittiğimde ağrıdan ötürü erken doğum çıktı ve ağrı yüzünden açılma olmuştu bı görün derim
Hala devam ediyor mu canım ben bu dediğini en son 27 haftalık iken çektim tam 3 saat hem çatı ağrısı hem de 2 bacak ağrısı bir gün sonra hastaneye gittiğimde ağrıdan ötürü erken doğum çıktı ve ağrı yüzünden açılma olmuştu bı görün derim
Bı git kuzum bence, sen yine iyi yürüyorsun gece 3 saat resmen yatakta kivranmistim ağrıdan sizidan bide senin son haftaların yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben o gece gitmedim diye doktor bana kızmıştı keşke sancı anında gelseydin hem açılmayı durdurur hemde direk erken doğum riskini kaldırmış olurduk dedi şükür şuan 31 olduk ama doktorum hala öyle ağrın olursa direk gel diyor
Ya çok teşekkür ederim ikinci doğumum olacak bu benim dün de ağrı başladıktan bir süre sonra pecetem kahverengi oldu Nisanmidir değilmidir kestiremedim ağrı halada devam edince bı soriyim dedim oturduğum yerde bile sızlıyor artık
Bı git kuzum bence, sen yine iyi yürüyorsun gece 3 saat resmen yatakta kivranmistim ağrıdan sizidan bide senin son haftaların yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben o gece gitmedim diye doktor bana kızmıştı keşke sancı anında gelseydin hem açılmayı durdurur hemde direk erken doğum riskini kaldırmış olurduk dedi şükür şuan 31 olduk ama doktorum hala öyle ağrın olursa direk gel diyo
Ya çok teşekkür ederim ikinci doğumum olacak bu benim dün de ağrı başladıktan bir süre sonra pecetem kahverengi oldu Nisanmidir değilmidir kestiremedim ağrı halada devam edince bı soriyim dedim oturduğum yerde bile sızlıyor artık