Kızlar bi bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyecanlı anne tarafından oluşturulan Kızlar bi bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 996 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bi bakar mısınız
Konbuyu başlatan Heyecanlı anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
37 haftalıkta 10 aylık yazıyor 😄
😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de aynı 8 gösteriyor annem 7 eşim 6 diyo benim de kafam karıştı netten baktım ordaki takvimlerde birbirini tutmuyor şimdi bu hamilelik 9 ayı tamamen bitirip üzerine 10 gün mü geçecek yoksa 9.aya girince 10 gün mü geçecek 😯
Valla canım ben şubat 26 son adetten kendim hesaplıyorum ama hepsi ayrı çıkıyor anlayamadım 37 son artık ona göre kasım 15e 62 gün kaldı 2 ay kaldı diyor geçiyorum kafayı yedim 🤯🤯🤯🤯😂😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Herkes farklı hesaplıyor uygulamalar bile farklı canım 😅😅😅

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
😂

Valla canım ben şubat 26 son adetten kendim hesaplıyorum ama hepsi ayrı çıkıyor anlayamadım 37 son artık ona göre kasım 15e 62 gün kaldı 2 ay kaldı diyor geçiyorum kafayı yedim 🤯🤯🤯🤯😂😂😂
İkimizin aynı benimde Şubat 26 senin herhalde sezeryan olacak benim nasıl olacak onu da bilmiyorum o yüzden kafam karışıyor sezeryan olsa tmm derim 38.hafta 😂😂

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
31 haftada 8 ci aya giriyosun
Huu huuwww uygulama o zaman yanıltıyor 😂

İkimizin aynı benimde Şubat 26 senin herhalde sezeryan olacak benim nasıl olacak onu da bilmiyorum o yüzden kafam karışıyor sezeryan olsa tmm derim 38.hafta 😂😂
Aynııı senle evet ama senin ilk ya o yüzden belki normalde olur kuzum 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar