Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKizlar bi bakarmisiniz hamilelikle ilgili degil
Hanımlar oğlumun beslenme çantasına poğaça yapmak için malzemeleri hazirliyodum tesadüfen kuru mayanin paketine bakim dedim tarihi gecmis hemde son kullanma 11.2021 daha önceden de kullandım yani nasıl bakmamisim bimiyorum simdide geç oldu biyerden alamam her yer kapali tarihi geçtiği için koymayayayim degilmi?
Goruntude bi sorun yoksa bisey olmaz daha once markette caistm tarih olayinin mantigi su son kullanma tarihinden aonra bayatlamaya basliyor anlamina geliyor kullanilmayacak hale geldihinde zaten sekli degisiyor ve kokuyor. Sut urunleri yada et urunleri vs tarihi gecmis yenmez ama mayada sorun olacahini sanmiyorum. Goruntude bi degisikli yoksa
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Hanımlar oğlumun beslenme çantasına poğaça yapmak için malzemeleri hazirliyodum tesadüfen kuru mayanin paketine bakim dedim tarihi gecmis hemde son kullanma 11.2021 daha önceden de kullandım yani nasıl bakmamisim bimiyorum simdide geç oldu biyerden alamam her yer kapali tarihi geçtiği için koymayayayim degilmi?