Sorum var Kızlar bıktırdım sizi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Kızlar bıktırdım sizi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 751 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bıktırdım sizi
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Cansın 🌹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım valla açıkçası kimyon tüketiyorum diye gerek duymuyordum masaja sağol dediğini yaparım 🥰
Masaj yap bol bol kimyon tüket rezene çayı vs de içerebilirsin vAlla gazını cikartsa bile sen uğraş hala vardır

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gazını kendi çıkarsa da her mamadan sonra yine geğirmesi gerekiyor. Yuşa Han 5 aylık olana kadar her mamadan sonra sırtına vuruyordum geğiriyordu. Midede biriken gaz hem sancı yapar hemde bağırsaklara inene kadar bebeğini zorlar

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Gazını kendi çıkarsa da her mamadan sonra yine geğirmesi gerekiyor. Yuşa Han 5 aylık olana kadar her mamadan sonra sırtına vuruyordum geğiriyordu. Midede biriken gaz hem sancı yapar hemde bağırsaklara inene kadar bebeğini zorlar
Katılıyorum 🤗💯

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yine ben kızlar affedersiniz bebeğim gazını kendi çıkarıyor ona rağmen çok huzursuz kendisini hep kasıyor rahat uyuyamıyor gazı yoksa bunun nedeni nedir
Tek başına gazı çıkarması yetmez kuzum daha gazı vardır masaj yap kendin kimyon çayı rezene tüket gaz yapan yiyeceklerden uzak dur tüm bunlara rağmen devam ediyor ise kulağı da ağrıyor olabilir

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Tek başına gazı çıkarması yetmez kuzum daha gazı vardır masaj yap kendin kimyon çayı rezene tüket gaz yapan yiyeceklerden uzak dur tüm bunlara rağmen devam ediyor ise kulağı da ağrıyor olabilir
Canım sırtına karnına masaj yaptım gazı çıktı geğirdi affedersin kustu da yine öyle huzursuzdu en sonunda su içirdim biraz yatırdım bakalım sabahtan yatmamışti masaj yaparken bile ağlıyordu huzursuzdu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım sırtına karnına masaj yaptım gazı çıktı geğirdi affedersin kustu da yine öyle huzursuzdu en sonunda su içirdim biraz yatırdım bakalım sabahtan yatmamışti masaj yaparken bile ağlıyordu huzursuzdu
Kulağı akıyor mu peki kuzum benim oğlum da kulağı ağrıyor aynı öyle huzursuz geceleri

Tüm sayfalar yüklendi.