Sorum var Kizlar bir bakarmizsiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar bir bakarmizsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 831 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bir bakarmizsiniz
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar kizlar derler ya bebek doğana yakin haraketleri azalar bende aksina daha cok haraket etmeye başladi🙄 ya dogulsun isdoyom artiq yani azalmasi gerekiyormu? Sizde doguma az kalmis nasildi internetde araşdirdim birsey bulamadim burdaki arkadaslardan sorayum dedim
Cann məndə sancını çəkə çəkədə orda oyun açırdı.Məndə elə bilirdim.Amma əksinə axır həfdədə daha çox hərəkət etdi.
Amma 3 gün qabağ bir az qan gəldi. Belə sancı ani gəlir.Heç gözdəmədiyin anda.Nə olsa xəbər edəsən.Narahat oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Iyi akşamlar kizlar derler ya bebek doğana yakin haraketleri azalar bende aksina daha cok haraket etmeye başladi🙄 ya dogulsun isdoyom artiq yani azalmasi gerekiyormu? Sizde doguma az kalmis nasildi internetde araşdirdim birsey bulamadim burdaki arkadaslardan sorayum dedim
Sən harda yaşayırsan?

Sən harda yaşayırsan?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Cann məndə sancını çəkə çəkədə orda oyun açırdı.Məndə elə bilirdim.Amma əksinə axır həfdədə daha çox hərəkət etdi.
Amma 3 gün qabağ bir az qan gəldi. Belə sancı ani gəlir.Heç gözdəmədiyin anda.Nə olsa xəbər edəsən.Narahat oldum

Sən harda yaşayırsan?

Sən harda yaşayırsan?
He insallah daha gelsin gozum yolda qaldi men Rusiyada sampiterburq şeherinde yaşayiram amma özum qubaliyam

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Her gebelik kendine özgudur . Cok yaramaz olucak demek ki 🤭🤭 kimseninkiyle kiyaslanmaz canim evet ortalama bir sonucla azalmasi gerekir ama alanindar oldugu icin sana her hareketi cok siddetli geldiginicinde boyke duaunuyor olabilirsin 🤍

Tüm sayfalar yüklendi.