Kizlar biraz ozel ama....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde D❤H❤L tarafından oluşturulan Kizlar biraz ozel ama.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,554 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar biraz ozel ama....
Konbuyu başlatan D❤H❤L
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Ya canım hemen de adamlarda bi sıkıntı aramaya luzum yok 🤭ama ne bilim korunmak içinde hiç olmayacak ilişki die bişi yok ki. Sen korun ne bilim ria aşı hap artık tercihi n neyse. Çünkü nereye kadar böle uzak kalacak eşin senden. Dogumdan sonra genelde erkekler cok yanasmak istemio hani tam iyileşsin eşim düşüncesiyle. Tabi sende istersen korunarak bu durum düzeltilebilir o zaman iöin de rahat eder.

Kizlar ozel biršey soracam sakin kizmayin bana genelde sevmem boyle ozel konulari anlatmayi ama icime dert oldu ben dogum yapali 4ay oldu esim korunmak amaçli yaklaşmiyor bana 3 ayin sonunda sadece 1 kere oldu bunun altinda baska sebepler aramalimiyim yoksa esimin guzel dusuncesi mi bilemedim
Cnm bizde öyle olduk biraz yapamdik dikislerim için eşim oyuzden yaklasmadi bana seninkide öyledir 🥰

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ozel biršey soracam sakin kizmayin bana genelde sevmem boyle ozel konulari anlatmayi ama icime dert oldu ben dogum yapali 4ay oldu esim korunmak amaçli yaklaşmiyor bana 3 ayin sonunda sadece 1 kere oldu bunun altinda baska sebepler aramalimiyim yoksa esimin guzel dusuncesi mi bilemedim
Canım bizimde 3 ayı yeni geçti ama daha yeni yeni oluyor benim dikişlerim hala ağrıyor zorlndığımı görünce yanaşmadı acı çekmemi istemedi baktım sonra çekiniyor boşa yanaşıp geri tepmesin diye gelmiyor konuştum deneyelim ama acı yaşarsam yarıda bırakırım diye niye istemiyorsun diyede sordum hatta yok dikiş ağrısı kırk çıkması bebek yorgunluğu falan alıştım heralde dedi zorlanıyorsan acın oluyorsa eşinde bunu düşünüyor olabilir

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Icini rahatlattiniz hepiniz sağolun ben hep beni istemediğini duşunmekten mahvoldum
Yok cnm benim eşimde ilk çocuğun da öyleydi hatta bi ara dayanamadım sordum dediki tabi Ki isterim senle beraber olmak hemde cook ama bakıyayımçocuk durmuyor sen yorgun brnim ki bencillik olur istemek ki doğru asla vakti olmuyor insanin sürekli ağlayan bi çocuk ee anlayışlı koca olunca aman bari ben kıza dokunmayayim diyo bence senin eşinde öyle dor derim genede ne var bunda

Tüm sayfalar yüklendi.