Kızlar bu ilacı kullanan varmı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepfatih tarafından oluşturulan Kızlar bu ilacı kullanan varmı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,120 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bu ilacı kullanan varmı?
Konbuyu başlatan Zeynepfatih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 çocuk Annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben prilam kullandım kusmaktan boğazın yara olmuş olabilir ılık süt iyi gelir

Hmsirehanım

Kayıtlı Üye
rank
9 haftalık hamileyim çok kötü kusuyorum 3 gündür kanla karışık kusuyorum doktor zofer diye bi ilaç yazdı mide bulantısı için sizce işe yararmı kullanan oldumu?
Zafer değilde prilam yazdırın doktorunuza cok iyi bir ilac bende sabah aksam kusuyordumm onunla sakinlestim simdi 20. Haftadayim bitti o günler çok şükür

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
9 haftalık hamileyim çok kötü kusuyorum 3 gündür kanla karışık kusuyorum doktor zofer diye bi ilaç yazdı mide bulantısı için sizce işe yararmı kullanan oldumu?
Allah'ım yardımcın olsun çok zor gerçekten bana prillam Dr verdi doktor ama icemedim geri çıkardım şuan ablam naneli ama şekersiz sakız önerdi onunla biraz daha biseyler yemeye başladım. Su içip hemen sakızı atıyorum ağzıma ağzımda oluşan o iğrenç tadı gölgeliyor kusturmuyor sende dene belki iyi gelir sana da ben Oneo naneli şekersiz sakizdan aldım mesela yoğun nane tadı var iyi geldi çünkü bende aşırı kusuyordum aynı şekilde kan geliyordu artık

Asel minanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bwn gwn

Br kullandım gülüm ben kokudan dolayı çok kusuyordum sigaradan bile ben ter kokunda hep dua alıyordum günde üç kere alıyordum bu ilacı doktorun verdi çok iyi geldi bana sağlık ocağından ebeler yani hemsirelerde bana dedi ki en güçlü ilaç bı dedi miden bulantısına çok iyi geliyor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Prilam kullandım çok kusmaktan bende de kan oluyordu zofer daha etkili diye biliyorum kusma için.. senin kan olması da çok kusmaktandir tahriş oluyor boğazın

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ah canim ayni ben bende kac defa hastaneye yattim hicbidi yiyemiyodum kusmaktan bogazim delik desik olmustu bende bole tiktokta yorumlarda gordum ilaci herked cok iyi diyodu ben de doktoruma soledim bu ilaci yaz diye 10+3 haftaliktim almaya basladim 5 hafta boyunca sabah zofer alyodum aksam prilam 5 hafta sonra ilaci yariya bilerek almaya basladim bi hafta falandir aksam prilam almayi biraktim sadece sabah aliyom ilaci oda iki hafta once bitmisti eczanede zofer yoktu ONZYD DİYE bi ilac verdi eczaci ayni ilactanmis adi farkli sadece simdi bu ilaci yariya bolerek aliyom 4 mg ama her aldigimizda eczaci bu ilaci alma diyo ama yapcak bisi gerci eczaciya kalsa prilamida alma diyok .ki prilam gebeler icin uretilmis .ama bu mide bulantisi cekilecek gibi degil bu kutu bitince birakmayi dusunuyom sadece prilamla devam ederim insallah onada gerek kalmaz bu bittigindede gebeligimin 7. Ayina girmis oluyom bende bazen tedirgin oluyom cevremde pek onermiyolar ama doktorlara sordum kusuyosan yapack bisi yok alacan bu ilaci diyolar hic sikinti olmaz bebekte bende ayni sekilde burda sordum kullanipta bebekte hic bi sikinti yasamayanlar olmus onlar bana moral verdi Allah yardimcin olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah canim ayni ben bende kac defa hastaneye yattim hicbidi yiyemiyodum kusmaktan bogazim delik desik olmustu bende bole tiktokta yorumlarda gordum ilaci herked cok iyi diyodu ben de doktoruma soledim bu ilaci yaz diye 10+3 haftaliktim almaya basladim 5 hafta boyunca sabah zofer alyodum aksam prilam 5 hafta sonra ilaci yariya bilerek almaya basladim bi hafta falandir aksam prilam almayi biraktim sadece sabah aliyom ilaci oda iki hafta once bitmisti eczanede zofer yoktu ONZYD DİYE bi ilac verdi eczaci ayni ilactanmis adi farkli sadece simdi bu ilaci yariya bolerek aliyom 4 mg ama her aldigimizda eczaci bu ilaci alma diyo ama yapcak bisi gerci eczaciya kalsa prilamida alma diyok .ki prilam gebeler icin uretilmis .ama bu mide bulantisi cekilecek gibi degil bu kutu bitince birakmayi dusunuyom sadece prilamla devam ederim insallah onada gerek kalmaz bu bittigindede gebeligimin 7. Ayina girmis oluyom bende bazen tedirgin oluyom cevremde pek onermiyolar ama doktorlara sordum kusuyosan yapack bisi yok alacan bu ilaci diyolar hic sikinti olmaz bebekte bende ayni sekilde burda sordum kullanipta bebekte hic bi sikinti yasamayanlar olmus onlar bana moral verdi Allah yardimcin olsun
Ama canim biraz iyi olunca ilaci hic olmaza yariya bolerek ic

Tüm sayfalar yüklendi.