"Kızlar Bugün Çok Bir Olay Yaşadık🥲🥲😟

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan \"Kızlar Bugün Çok Bir Olay Yaşadık🥲🥲😟 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,819 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı \"Kızlar Bugün Çok Bir Olay Yaşadık🥲🥲😟
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

廾 azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Bugün Çok Kötü Bir Olay Yaşadım Yazarken Ağlıyorum Ellerim Titreyerek Yazıyorum 😟😟😟🥲🥲 Ben Yemek Yapıyordum Oğlum Yerdeydi Ağzına Nerden Bulduysa küçük Ağıt Parçası Bulmuş Şefaf Gibi Agzindaydı Boguliyordu Kendimden Geçdim Oğlumu Kaybettim Sanıyordum Annem Ters Çevirdi Kusturdu Ağzındaki birden çıktı Bu Sefer Yasayamazdim Allah'ım gücüne Gitmesin Hala etkisindeyim. Hergun Temizlik Yapıyorum Nerden Buldu Aklım Almiyor Kalbim Hala Çok açıyor rabbim Bunu Kimseye Yasatmasın Yavrum Ellerimden Nerdeyse kayıyordu 🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun kıyamam canım benim ya 🥺 öyle şeyleri buluyorlarki var ya aklım hayalim almıyor bir anlık ya bir anlık.Annelik hep yürek yangını

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hülya vallahi barışta öyle kendini yüz üstü çeviriyor kaç gündür hiç uyku uymuyor kafayı yiyecem artık hep ağlıyor
Kuzum benimkide öyle hiç uyumuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun kıyamam canım benim ya 🥺 öyle şeyleri buluyorlarki var ya aklım hayalim almıyor bir anlık ya bir anlık.Annelik hep yürek yangını
Hazalim omrumden ömür gitti sadece anlık boş bıraktım nasıl yaptı 🥲

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Bugün Çok Kötü Bir Olay Yaşadım Yazarken Ağlıyorum Ellerim Titreyerek Yazıyorum 😟😟😟🥲🥲 Ben Yemek Yapıyordum Oğlum Yerdeydi Ağzına Nerden Bulduysa küçük Ağıt Parçası Bulmuş Şefaf Gibi Agzindaydı Boguliyordu Kendimden Geçdim Oğlumu Kaybettim Sanıyordum Annem Ters Çevirdi Kusturdu Ağzındaki birden çıktı Bu Sefer Yasayamazdim Allah'ım gücüne Gitmesin Hala etkisindeyim. Hergun Temizlik Yapıyorum Nerden Buldu Aklım Almiyor Kalbim Hala Çok açıyor rabbim Bunu Kimseye Yasatmasın Yavrum Ellerimden Nerdeyse kayıyordu 🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺
Insallah bidaha yaşamazsın ablam aynısını benim bebekte yüzünü çizmiş kapatmış hep endiselendim acaba bisey mi oldu diye bi baktım tırnakları da uzamış bugün kestim

廾 azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimkide öyle hiç uyumuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hazalim omrumden ömür gitti sadece anlık boş bıraktım nasıl yaptı 🥲
Ben evi süpürdüm mutfaktan salona geçtim çay almıştım tam koydum sehpaya çağırdım geldi hemen düşün yani o kadarcık zamanda bi geldi ağzından koca kara sineği çıkarıp elime verdi aklım gitti ya aklım daha 1 dakika olmadı süpürdüm suyu kaynattım yanındayım işte sadece alıp salona götüresiye nereden buldun ağzına attın ödüm koptu var ya

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben evi süpürdüm mutfaktan salona geçtim çay almıştım tam koydum sehpaya çağırdım geldi hemen düşün yani o kadarcık zamanda bi geldi ağzından koca kara sineği çıkarıp elime verdi aklım gitti ya aklım daha 1 dakika olmadı süpürdüm suyu kaynattım yanındayım işte sadece alıp salona götüresiye nereden buldun ağzına attın ödüm koptu var ya
Yavrum benim ya Allah'ım onları korusun kuzum tüm kaza beladan yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲 rabbim bizlerinde yardımcısı olsun caliscamda artık iş bakacam aklım oğlumda kalacak😟

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Aayy Allah bidaha yaşatmasın inşallah çok kötü ya boğaza bisey kaçtımı😔Rabbim onu sana bağışlasın inşallah hülyacım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar