Bu dediğinin ikiside bende mevcut aşırı uykusuzluk yaşıyorum uyumuyor çünküGeçmiş olsun canım uykusuz kalıp çok yoruluyorsan ondan oluyordur dikkat et kendine uzan dinlen biraz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gidecem de bakalım ne zaman bir türlü kendime vakit ayıramiyorum ki acayip yoruldum ondan oluyor büyük ihtimalleGeçmiş olsun canım, benim de aniden yüreğim hopluyor gibi oluyor bir de carpintim oluyor ama yorgunluk ve stres kaynaklı olabiliyor o. Ben göründüm kardiyolojiye şükür bi sıkıntı çıkmadı ama stresten olabileceğini söyledi doktor bir de ilaç yazdı böyle anlarda iç dedi.Sen de bir görün ihmal etme ,için rahatlar en azından
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım kan ilacı kullanıyorum ama diğer vitaminlerde de eksiklik vardı vermediler ondan gitmem lazım bakalım nasip olursa inşallahAnlatmak istediğini çok iyi anladım canım. Kalp çarpıntısı oluyor. Sebepleri de stres yorgunluk uykusuzluk en önemli nedeni de demir eksikliği. Emzirdiğin için bebeğin bütün vitaminlerini senden çekiyor. Doktorunla görüş takviye vitamin al bence. Geçmiş olsun. Anlattigin yeni olan birşey galiba sık olursa önce vitaminlerine baktır sonra da kardiyoloji bölümüne gidebilirsin.