Kızlar cevap verirseniz sevinirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümmü98 tarafından oluşturulan Kızlar cevap verirseniz sevinirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,885 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar cevap verirseniz sevinirim
Konbuyu başlatan Ümmü98
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümmü98

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kesin ve net sonuç alabilmek için kan tahlili vermen gerek. Herkesin belirtisi bir olmuyor maalesef
Bu sefer biraz daha bekliycemm 2 ay öncede böyle gecikmem oldu ömrümde ilk defa gecikiyor ozmaanda kendimi hamile sanmıştım ama regıl oldum sonrasında bu sefer bekleme taraftarıyım varsa kesinleşsin diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hmm o zaman gebelik olmayabilir sen kan testi ver cnm .. erken gebelikte normalde çıkması gerekir gebelik varsa
Canım biraz araştırdımda geç döllenmede çıkmıyormuş bazen bakalım hayırlıaı olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bu sefer biraz daha bekliycemm 2 ay öncede böyle gecikmem oldu ömrümde ilk defa gecikiyor ozmaanda kendimi hamile sanmıştım ama regıl oldum sonrasında bu sefer bekleme taraftarıyım varsa kesinleşsin diye

Canım biraz araştırdımda geç döllenmede çıkmıyormuş bazen bakalım hayırlıaı olsun
Kuzum enfeksiyondan dolayı da gecikmeler yaşanabiliyor doktora gitmeden bilemiyoruz maalesef

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Ya inslalh dedigin gibi olur guzleim 😍 rabbim gönlüne göre versin biezde haber ver sonucu

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum enfeksiyondan dolayı da gecikmeler yaşanabiliyor doktora gitmeden bilemiyoruz maalesef
Aaa öylemiydi bunu bilmiyordum bak teşekkürler

Ya inslalh dedigin gibi olur guzleim 😍 rabbim gönlüne göre versin biezde haber ver sonucu
İnşallah canımm hamile olursam ilk buraya yazıcam zaten 🥰💕

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Rabbim gönlüne göre versin kuzum ama gebelik istiyorsan doktora görünmende fayda var. Allah korusun enfeksiyon illeti herşeye engel oluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Evet eğer enfeksiyon varsa doktorda git fitil filan verir şahsen ben 2 ay enfeksiyon olayını yaşadım rabbim kimseye vermesin. Doktorum en son fitil yazdı 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 🤭🤭

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Adetim 3 gün gecikti 2 gündür akınrım artttı bugünde sarımsı akıntı geldi. Hamilelik belirtisimidir sice hiç balına gelen oldumu kusura bakmayın lütfen olursa ilk gebeliğim olucak .

Yazım hataları olmuşş kahrolasıca klavye 🤣🤣
Sarı akıntı enfeksiyonda olablr belrti böyle bişey olmaz çnkü siz belirtiden çok kan tahlili versenz daha net cvp bulursnz hayrlısı olsn

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar cevaplarınız in çok teşekkür ederim bende dediğiniz gibi ya enfeksiyon yada hamilelik diyorum bakalım hauırlıaı ay sonunda hastaneye gidicez. Enfeksiyon varsa dr den dediğini givi fitil yada ilaç almauı düşünüyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.