Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternete bakarsan kanseri bırak direk tahtalıköy yolcusu olarak gösteriyor insanısen canını sıkma ben de hamileyken enfeksiyon kapıyprdum bana Doktorum SEF diye bir ilaç vermişti bak o iyi gelmişti istersen doktora danışıp sende bir dene belki faydası olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde koku ve kaşıntı mantara da işaret eder enfeksiyonla beraber mantar da olabilir onun için de merhem verebilir inşallah bir an önce toparlarsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde koku ve kaşıntı mantara da işaret eder enfeksiyonla beraber mantar da olabilir onun için de merhem verebilir inşallah bir an önce toparlarsın
Bitkisel ilaçlarla uğraşan bir komşumuz vardı o demişti adet olduğunuzda ped kullanmayın enfeksiyonun da kısırlığın da çoğunlukla sebebi onlardır ped yerine pamuklu bez kullanın diyordu sadece adet halindeyken değil günlük hayatta da çamaşırda pamuklu bez kullanmayı tavsiye etmişti ben sadece dışardaysam bir yere gittiysem mecburen ped kullanıyorum ki ona da pamuklu bezi kat kat sarıp kullanıyorum hiç pişik de enfeksiyon da yaşamadım şükür bir de diyetisyen bir kadını takip ediyorum idrar yolu enfeksiyonu için gece uyumadan önce 1 limonu sıkıp suyunu içerseniz enfeksiyonu atlatmanız daha kolay olur diyordu