Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
33.haftaya girdim bugün geçen hafta 32 .haftalikti ultrasonda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Uygulamada ise 33.hafta 1 günlük diyor hastaneye gitdimde de zaten 6 7 kere ultrasona soktukları için haftasında değişiyor 6 7 kere dedimde abla pelvik ve karın ultrason 2 sindede 6 7 kere soktular ultrasona
Uygulamada ise 33.hafta 1 günlük diyor hastaneye gitdimde de zaten 6 7 kere ultrasona soktukları için haftasında değişiyor 6 7 kere dedimde abla pelvik ve karın ultrason 2 sindede 6 7 kere soktular ultrasona
Erken doğum riskim var bebeyin cigerleri gelişmesi için 2 tane iğne vuruldum yatış verdiler bi günde 3 tane hastane değiştirdim ordan oraya sevk edildim 6 7 kere ultrasona soktular acilmam vardi erken doğum olmasın diyede ilaçla durdular sancim gözüküyordu bebek aşağıya donmus zaten prgoestron verip geri yolladılar ne olur olmaz