Kızlar çok korktum 😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar çok korktum 😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,132 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok korktum 😱
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
🥰🥰❤️❤️ canımsın Demet'im iyiki varsın 💜💜 dün eşimle düğüne gittik baya bebekle duramadım arabaya gittim eşimde peşimden geldi eve gidelim düğün bize artık yasak diyor ne yapayım aşırı ses vardı bebeğin kulakları dayanır mı zaten ellerimle kulaklarını kapatarak durdum beş dk düğünde 🤦 bide korona var Allah korusun ama erkekler anlamıyor 😏😏
Sende benim Canımsınnn balım benim sende iyiki varsın ama az giriyorsun kendini ozletiyorsun küçük çocukla düğün zor. Olur ya bilirim kıyamam evet düğünler çok sesli büyüklerin bile başı ağrıyor bazen dügündeki seslerden

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sende benim Canımsınnn balım benim sende iyiki varsın ama az giriyorsun kendini ozletiyorsun küçük çocukla düğün zor. Olur ya bilirim kıyamam evet düğünler çok sesli büyüklerin bile başı ağrıyor bazen dügündeki seslerden
Pek giremiyorum çünkü cidden uyuduğu gibi hoppala işlere dalıyorum zaten beş dk beş dk uyuyor umarım altınci ayından sonra düzelir tüm umudumu buna bağladım dün gece inanır mısın bir buçuk iki gibi uyudu canıma okudu ben mi beceremiyorum anlamadım normali mi bu ama çok yoruyor 🤦🤦

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Pek giremiyorum çünkü cidden uyuduğu gibi hoppala işlere dalıyorum zaten beş dk beş dk uyuyor umarım altınci ayından sonra düzelir tüm umudumu buna bağladım dün gece inanır mısın bir buçuk iki gibi uyudu canıma okudu ben mi beceremiyorum anlamadım normali mi bu ama çok yoruyor 🤦🤦
Tabiki beceriyorsun öyle düşünme bitanem ilk aylar dünyaya alışana kadar genelde oluyor öyle geçicek bunlar düzeni oturacak tabi🥰❤️😘

Tüm sayfalar yüklendi.