D
Duru17
Guest
Ben dün bebeğime detaylı ultrason yaptırdım. Beyninde 1 tane 1 mm kist olduğunu söyledi doktor. İkili üçlü taramalarin temiz çıktı mı dedi evet dedim. Vücuduna baktı bebeğin başka anormallikler göremedi. Bu kistte çoğunlukla kendiliğinden kaybolur dedi. Ama ben çok kötüyüm dünden beri ağlamaktan mahvoldum. Keşke o kist bende çıksaydı. Sizler bu konu ile ilgili birşey biliyor musunuz acaba.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim pek bi bilgim yok henüz bi gebelik durumu yaşayamadım ama kendini çok yıpratma bebeğin de bundan etkileniyor sadece Allaha dua et herşey yoluna girer üzme ve gebeliğinin tadını çıkar bazen yanlışlıklar olabiliyir bu tür söylemlerde tek doktorla kalma bi kaç dojtora görün umarım hicbir seyi yokturdur bebişimizinBen dün bebeğime detaylı ultrason yaptırdım. Beyninde 1 tane 1 mm kist olduğunu söyledi doktor. İkili üçlü taramalarin temiz çıktı mı dedi evet dedim. Vücuduna baktı bebeğin başka anormallikler göremedi. Bu kistte çoğunlukla kendiliğinden kaybolur dedi. Ama ben çok kötüyüm dünden beri ağlamaktan mahvoldum. Keşke o kist bende çıksaydı. Sizler bu konu ile ilgili birşey biliyor musunuz acaba.
Son düzenleme: