Sorum var Kızlar çok üzgünüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar çok üzgünüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 79 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok üzgünüm
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar annem kalp hastası sürekli tansiyonu çıkıyor inmiyor büyük tansiyonu 16 küçük 11 oluyor sureklı acıle gidiyor doktora da kaç defa gitti ilaç verdiler kullandı tekrar başladı bir ara kalp krızı gibi bişey gecırdı nefes nefese kaldı nefesi gitti bugün tekrar tansıyonu yükseldi buyuk 17 küçük 11 acıle gitti direk çok üzülüyorum bişey olcak dıye insan artık doktorlara da guvenemıyor annem de doktorlardan çok korkuyor o yüzden hastaneyr gidemiyor doktorlar bana bişey yapar dıyor ailecek çok üzülüyoruz

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar annem kalp hastası sürekli tansiyonu çıkıyor inmiyor büyük tansiyonu 16 küçük 11 oluyor sureklı acıle gidiyor doktora da kaç defa gitti ilaç verdiler kullandı tekrar başladı bir ara kalp krızı gibi bişey gecırdı nefes nefese kaldı nefesi gitti bugün tekrar tansıyonu yükseldi buyuk 17 küçük 11 acıle gitti direk çok üzülüyorum bişey olcak dıye insan artık doktorlara da guvenemıyor annem de doktorlardan çok korkuyor o yüzden hastaneyr gidemiyor doktorlar bana bişey yapar dıyor ailecek çok üzülüyoruz
Allah safi adının hürmetine şifa versin

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcınız olsun bir araştırsanız bazen çok iyi doktorlar oluyor isim yapmış

Tüm sayfalar yüklendi.