Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 9 ay önce doğum yaptım özele gidiyordum o zaman ücretler yine uygundu 2 hafta önce kızımı götürecektim fiyat 3 4 katına çıkmış iyi zamanda doğum yapmışım dedim
Ben 9 ay önce doğum yaptım özele gidiyordum o zaman ücretler yine uygundu 2 hafta önce kızımı götürecektim fiyat 3 4 katına çıkmış iyi zamanda doğum yapmışım dedim
33 haftalık oldum canım Allah senin de yardımcın olsun benim de ağda dan sonra çok kötü oluyor morariyo kaşınıyor sivilceler çıkıyor bende sen gibiyim aynı bu ağda kaşıntısı değil ama bu çok başka bir kaşıntı beni mahvediyor
Benimki de mantar enfeksiyon kaşıntısı agda da kremini sürünce alerjik oldu sanırım daha kötü yaptı agda kaşıntısı olsa geçerdi bu kasıntılar geçmiyor rabbim senin de yardımcın olsun insallah canım cok Zor ya
Kizlar benim 3 hafta önce başlayan gittikçe dahada artan kaşıntılarım var her gün banyo yapmaktan yoruldum artık sadece karın bölgesi ve göğüs de olsa neyse benim tüm vücudum kasiniyo özellikle dar giyindigimde gün sonunda kıyafetleri mi çıkarıp oturduğum da kaşınır ken sanki nefesim kesiliyo banyo yapmadimmi uyuyamıyorum ne olur yardım edin varmı aranızda benim gibi olan
Benimki de mantar enfeksiyon kaşıntısı agda da kremini sürünce alerjik oldu sanırım daha kötü yaptı agda kaşıntısı olsa geçerdi bu kasıntılar geçmiyor rabbim senin de yardımcın olsun insallah canım cok Zor ya
Kizlar benim 3 hafta önce başlayan gittikçe dahada artan kaşıntılarım var her gün banyo yapmaktan yoruldum artık sadece karın bölgesi ve göğüs de olsa neyse benim tüm vücudum kasiniyo özellikle dar giyindigimde gün sonunda kıyafetleri mi çıkarıp oturduğum da kaşınır ken sanki nefesim kesiliyo banyo yapmadimmi uyuyamıyorum ne olur yardım edin varmı aranızda benim gibi olan
Tüm vücuduna nemlendirici sur canım rahatkarsan zaten kuruluktandir kasintin benimki öyleydi.rahatlamzsan uyuzdanda supheelnebilirsin .malum korona gibi salgın varmış .
Canim benim öle hemde nerdeyse herqun bebek yağı al bütün vücudunu sabah akşam sür bir nebzede olsa rahatlatiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onunla alakası yok ben kızımda 6 ay oleydim smdiki gebeliqimde de aynı sorunum var doktor her gebelik ayni deil kiminin karinda kiminin bütün vücutta olur demisti gitmedim hastane doktor kalmadı yapılmadık tahlil kalmadı kremler hc ise yaramadı en sok bebek yağını denedim geçmiyor ama rahatlatıyor birazda olsa kızımdan snra bayada devam etmişti kasintilar okdr tahliller yapıldı hepsi temiz çıktılar
Okadar zor ki harbiden yaşayan anlayabilir sadece bunu ya yedi yirmi dört kasiniyorum eşime diyorum nerde uyuyakaldiysam beni orda bırak uyandimmi kasintidan uyuyamıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tüm vücuduna nemlendirici sur canım rahatkarsan zaten kuruluktandir kasintin benimki öyleydi.rahatlamzsan uyuzdanda supheelnebilirsin .malum korona gibi salgın varmış .