Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın🤲🤲🤲🤲🤲
A Arzu Asel Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 906 2 Aralık 2021 #1 Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın
Y Yasemin 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 264 2 Aralık 2021 #2 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 2 Aralık 2021 #3 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım öp bebişi yerimize Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin analı babalı büyütsün darısı bize
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım öp bebişi yerimize Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin analı babalı büyütsün darısı bize
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 2 Aralık 2021 #4 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Cok sevindim canim benim nasıl geçti rahat mıydı sezeryan
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Cok sevindim canim benim nasıl geçti rahat mıydı sezeryan
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 2 Aralık 2021 #5 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Analı babalı büyütsün inşallah cnm Allahım
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Analı babalı büyütsün inşallah cnm Allahım
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 2 Aralık 2021 #6 Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 2 Aralık 2021 #7 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Aralık 2021 #8 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun cnm
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun cnm
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 2 Aralık 2021 #9 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Amiiin.Çok sevindim canım.Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü etsin kuzum.
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Amiiin.Çok sevindim canım.Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü etsin kuzum.
K Kevser55 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 839 2 Aralık 2021 #10 Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ve gözünaydın canım sağlıcakla büyüsün bebiş İnşallah
Arzu Asel' Alıntı: Bugün sezaryen oldum çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Rabbim sizleride kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ve gözünaydın canım sağlıcakla büyüsün bebiş İnşallah