Sorum var Kızlar doğurdum 🥰

• Konbuyu başlatan Ays123
  • Toplam 30 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ays123 tarafından oluşturulan Kızlar doğurdum 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,243 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar doğurdum 🥰
Konbuyu başlatan Ays123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
39+2 de muayene için gitmiştim dün. Nst de sancım çıktı ama ben hissetmiyordum. Doktor açıklığa baktı 3-4 cm dedi yatış verdi. Sancımı hissetmediğim için suni sancı verdiler. Normal doğum yaptım ama kendimi çok sıktığım için dikişim çok. Bu dikişlerin bakımı nasıl oluyor? Yanma hissi oluyor dikiş yerlerinde normal mi ?
Gözün aydın cnm Allah ananli babalı büyütsün cnm gazlı bezle batıkon sur sürekli çabuk ilesir benimde dikişlerim vardı her vc gitdikten sonra öyle yaptım çok çabuk ilesdi

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım benim . Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻. Darısı bizim başımıza
Ben Bu duaya cokca Amin diyorum Amin Amin🤲🏻🤗🙏🏻👼🏼
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

39+2 de muayene için gitmiştim dün. Nst de sancım çıktı ama ben hissetmiyordum. Doktor açıklığa baktı 3-4 cm dedi yatış verdi. Sancımı hissetmediğim için suni sancı verdiler. Normal doğum yaptım ama kendimi çok sıktığım için dikişim çok. Bu dikişlerin bakımı nasıl oluyor? Yanma hissi oluyor dikiş yerlerinde normal mi ?
Tebrik ederim Rabbim Analı Babalı buyutsun sah elin bashmza 🤲🏻🤗

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun inşallah canm 🤲 Allah analı babalı büyütsun❤️ben dikişlerle hiç ilaç kullanmadım iki doğumda da kendiliğinden iyileşti ama çok kötü isen batikon iyi geliyo geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Dikişler için de gazlı bez ve batikon ile pansuman yaptığın zaman hızlı iyileşir
Katılıyorum arkadaşıma canım bir süre böyle dikkat edeceksin artık zamanla o dikişler kendiliğinden düşüyor diye biliyorum yine doktoruna danışırsın rabbim analı babalı büyütsün vatana millete siz ailesine hayırlı sağlıklı evlat olsun gözünüz aydın🤲🌹

Gözün aydın canım mutlaka wc ciktiginda kurut dikislerini canim iyesir insalh

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum arkadaşıma canım bir süre böyle dikkat edeceksin artık zamanla o dikişler kendiliğinden düşüyor diye biliyorum yine doktoruna danışırsın rabbim analı babalı büyütsün vatana millete siz ailesine hayırlı sağlıklı evlat olsun gözünüz aydın🤲🌹
❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.