Allah şifa versin inşallah hem bebeğe hem annesine. İnşAllah canım
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Ağustos 2021 #61 Canan_' Alıntı: Allah şifa versin inşallah hem bebeğe hem annesine. Genişletmek için tıkla ... İnşAllah canım
Canan_' Alıntı: Allah şifa versin inşallah hem bebeğe hem annesine. Genişletmek için tıkla ... İnşAllah canım
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 11 Ağustos 2021 #62 Sıbelmamı' Alıntı: Sagol cnm Merve salam sosis kızartıp yesem olurmu çok canım çekti Genişletmek için tıkla ... Ye canım ne olacak
Sıbelmamı' Alıntı: Sagol cnm Merve salam sosis kızartıp yesem olurmu çok canım çekti Genişletmek için tıkla ... Ye canım ne olacak
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Ağustos 2021 #63 Merve_berkk' Alıntı: Ye canım ne olacak Genişletmek için tıkla ... Ne bilim yeme çig dediler korktum ama canım çok çekti bende yedim valla senin dedigin gibi
Merve_berkk' Alıntı: Ye canım ne olacak Genişletmek için tıkla ... Ne bilim yeme çig dediler korktum ama canım çok çekti bende yedim valla senin dedigin gibi
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 11 Ağustos 2021 #64 Sıbelmamı' Alıntı: Ne bilim yeme çig dediler korktum ama canım çok çekti bende yedim valla senin dedigin gibi Genişletmek için tıkla ... Çiğ yeme ama sosisi pişirip yedikten sonra bişey olmaz, salam zaten pişmiyor ara ara yedikten sonra bi zararı olmaz canım
Sıbelmamı' Alıntı: Ne bilim yeme çig dediler korktum ama canım çok çekti bende yedim valla senin dedigin gibi Genişletmek için tıkla ... Çiğ yeme ama sosisi pişirip yedikten sonra bişey olmaz, salam zaten pişmiyor ara ara yedikten sonra bi zararı olmaz canım
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Ağustos 2021 #65 Merve_berkk' Alıntı: Çiğ yeme ama sosisi pişirip yedikten sonra bişey olmaz, salam zaten pişmiyor ara ara yedikten sonra bi zararı olmaz canım Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle yaptım ilkkez cnm istedi hiç yemem nornalde
Merve_berkk' Alıntı: Çiğ yeme ama sosisi pişirip yedikten sonra bişey olmaz, salam zaten pişmiyor ara ara yedikten sonra bi zararı olmaz canım Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle yaptım ilkkez cnm istedi hiç yemem nornalde
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 11 Ağustos 2021 #66 Sıbelmamı' Alıntı: Aynen öyle yaptım ilkkez cnm istedi hiç yemem nornalde Genişletmek için tıkla ... Canın istediği zaman ye sorun olmaz o kadardan
Sıbelmamı' Alıntı: Aynen öyle yaptım ilkkez cnm istedi hiç yemem nornalde Genişletmek için tıkla ... Canın istediği zaman ye sorun olmaz o kadardan
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Ağustos 2021 #67 Merve_berkk' Alıntı: Canın istediği zaman ye sorun olmaz o kadardan Genişletmek için tıkla ... Kuru incir yesem birşey olurmu
Merve_berkk' Alıntı: Canın istediği zaman ye sorun olmaz o kadardan Genişletmek için tıkla ... Kuru incir yesem birşey olurmu
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 11 Ağustos 2021 #68 Sıbelmamı' Alıntı: Kuru incir yesem birşey olurmu Genişletmek için tıkla ... Hayır olmaz hatta kabızlık falan varsa iyi gelir
Sıbelmamı' Alıntı: Kuru incir yesem birşey olurmu Genişletmek için tıkla ... Hayır olmaz hatta kabızlık falan varsa iyi gelir
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 11 Ağustos 2021 #69 Merve_berkk' Alıntı: Hayır olmaz hatta kabızlık falan varsa iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Tmm sagol cnm Merve_berkk' Alıntı: Hayır olmaz hatta kabızlık falan varsa iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Sagol cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ağustos 2021 Sıbelmamı' Alıntı: Tmm sagol cnm Sagol cnm Genişletmek için tıkla ... Merve şimdi yani yarın 18 haftalık olacak tam kaç aylık oluyor cnm
Merve_berkk' Alıntı: Hayır olmaz hatta kabızlık falan varsa iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Tmm sagol cnm Merve_berkk' Alıntı: Hayır olmaz hatta kabızlık falan varsa iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Sagol cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ağustos 2021 Sıbelmamı' Alıntı: Tmm sagol cnm Sagol cnm Genişletmek için tıkla ... Merve şimdi yani yarın 18 haftalık olacak tam kaç aylık oluyor cnm