Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar en son 20 kasımda adet oldum bidaki adetim 18 Aralıkta henüz bebek icjn değerlendiremedik hala şansım varmi
Kızlar en son 20.kasimda adet olmuştum ve neredeyse bidaki adetim gelcek 18 Aralıkta 28 günde bir oluyom ama da bebek icin değerlendiremedik bu ay hala şansım varmi hamile kalma ihtimalim varmi
Kızlar en son 20.kasimda adet olmuştum ve neredeyse bidaki adetim gelcek 18 Aralıkta 28 günde bir oluyom ama da bebek icin değerlendiremedik bu ay hala şansım varmi hamile kalma ihtimalim varmi
Neden olmasin canim degerlendir adet gününe kadar inşaallah tutar Rabbim gönlüne göre versin ⚘ Flo uygulama indir ordan verimli uygun günlerini de takip edebilirsin
Neden olmasin canim degerlendir adet gününe kadar inşaallah tutar Rabbim gönlüne göre versin ⚘ Flo uygulama indir ordan verimli uygun günlerini de takip edebilirsin
Belki de tam zamanıdır kuzum meraklanma. Çünkü bende aynı bu şekil olmuştum adetime bir iki hafta kalmışken hamile kaldım. Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah