5 aylık hamileyim ama artık yaptıklarına katlanamiyorum sabır sabır hep sabır ettim ama olmuyor ne yapcm bilmiyorum daha önce de defalarca kavga ettim konuşmadım kus kaldım yapma dedim uyardım ama artık yetti canıma sosyal medyadan başkalarını takip edip başkalarına msj atıo telefonu bnden saklayıp şifre koyuyor 1 senelik evliym daha ben kiskanc biriyim gelemiyorum ben yapmiyorsam onunda yapmasını istemiyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra karnimdaki.bebek aklıma gelip vazgeçiyorum dünde arkadaşıyla gazinoya.gitms utanmadan WhatsAppdan durum atmış ayrılmak istediğimi soleyince ben senden ayrılmam ben seni çok seviyorum dio ama söylediklerim bir kulagindan girio ötekinden çıkıyor ben onun çok fedakarlık ya yaptım eşimi çok sevdim ona destek oldm evlenmeden önce yada sonra ailesiyle küsmustu benim sayemde barıştı karşılığı.bumu diye kendime kızıyorum geçen günde boşanmak istedgmde telefonu duvara fırlatıp kırdı annemi.aricm dediğimde sanki karşımdaki kişi sevdgm adam değilde başka biriymiş gibi geliyor bilmiyorum ne yapcm düzelir die bekledim ama olmadı son çare evden eşyalarımı alıp gitmek geliyor içimden